Antena Căutare

Cât e de scump! Un pui de hipopotam pigmeu a venit pe lume la o grădină zoologică din Anglia

O grădină zoologică din Anglia sărbătoreşte naşterea unui pui dintr-o specie rară: hipopotamul pigmeu.După cum le arată şi numele, hipopotamii pigmei sunt mult mai mici decât semenii lor din alte specii

O grădină zoologică din Anglia sărbătoreşte naşterea unui pui dintr-o specie rară: hipopotamul pigmeu.După cum le arată şi numele, hipopotamii pigmei sunt mult mai mici decât semenii lor din alte specii.

Iar puiul, înfăţişat publicului la vârsta de doar trei săptămâni, este, bineînţeles, şi mai mic. El a devenit, însă, vedeta grădinii zoologice din Bristol şi pe bună dreptate: în lume nu trăiesc mai mult de câteva mii de asemenea hipopotami, aşa că orice nouă naştere, chiar şi în captivitate, este un eveniment. Mica vietate nu a primit încă nume deoarece, la vârsta sa fragedă, nu i se cunoaşte nici sexul.

O purcelușă vietnameză, o capră născută pentru a fi pe scenă, un cățel în cărucior cu rotile și o bufniță polară își înt... Pipe, minunea metisă care nu suportă mita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x