Antena Căutare

Cea de-a doua ediție a show-ului „Ham talent”, difuzată duminică, 25 octombrie, lider de audiență pe publicul din mediul urban și național

Cea de-a doua ediție a primului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie, „Ham talent”, a fost lider de audiență, atât la nivelul întregului public din mediul urban, cât și la nivelul publicului național.

Astfel se face că, în intervalul în care a fost difuzată emisiunea (20.29-23.00), la nivelul publicului din mediul urban, „Ham talent” a obținut o medie de 7,8 puncte de rating și 16,4 procente din cota de piață, în timp ce înregistra ProTV, 7 puncte de rating și 14,6% cotă de piață.

Întreaga populație a României a fost cu ochii pe „Ham talent”, iar la nivelul acestui public Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 6,5 puncte de rating și 14,8% cotă de piață, în timp ce ProTV a avut 5,9 puncte de rating și 13.5 procente din cota de piață.

Jurații au fost încântați de diversitatea animalelor care au dorit să se afirme pe scena de la Ham talent, de poveștile emoționante dintre stăpâni și animalele lor, de devotamentul unor animale antrenate să salveze vieți sau să aducă alinare unor copii cu dizabilități, de animalele care au știut să facă spectacol sau de cele care au venit să facă paradă cu frumusețea sau cu garderoba lor. Jurații i-au aplaudat, i-au felicitat pe cei care au o relație de prietenie cu animalul lor și pe care-i consideră adevărați membri ai familiei, dar nu s-au sfiit să le dea un NU hotărât celor care au dovedit că nu știu să-și aprecieze animalele și le bruschează pentru a obține rezultatele dorite.

George Mosoia și cățelul său, Bes, au oferit un moment încântător cu povestea lor. Bes are 4 ani, este câine de terapie, iar talentul lui e de a aduce zâmbetul pe fața oamenilor, l-a prezentat stăpânul său.

Mihai Petre a fost impresionat de modestia lui George Mosoia și nu s-a sfiit să-l numească pe stăpânul lui Bes un înger, în timp ce Diana Munteanu îl consideră un adevărat erou. Beatrice Rancea a apreciat relația extraordinară dintre câini și George Mosoia, iar Pepe le-a admirat îndelung abilitățile. „Să vă felicit, e prea puțin”, a spus Gabriel Cocu, foarte impresionat de povestea celor doi. Toți cei cinci jurați au căzut de acord că e o adevărată minune felul în care cei doi reușesc să facă atât de mult bine oamenilor, iar cățeii să nu resimtă niciun efort și să fie fericiți cu ceea ce fac, considerând-o o abilitate de toată lauda.

Bes, labradorul-terapeut care doar în 2014 a alinat peste 2000 de suflete este un câine de terapie atestat, care îți ia foarte în serios misiunea zilnică de a ajuta copiii cu dizabilități, persoanele aflate în depresie sau pe cele care suferă de anumite tulburări. Labradorul a ajutat studenți și angajați să depășească momentele de stres, a transmis copiilor dragostea de a citi și i-a încurajat să își dezvolte limbajul și abilitățile de comunicare.

Paliu Ion măsoară doar 1,30m, iar micuța Inna nu cântărește nici două kilograme, dar asta nu i-a împiedicat să facă un spectacol extraordinar și să adune aplauze, felicitări și laude. Pentru că între cei doi este o relație frumoasă, cățelul și stăpânul au făcut o echipă de ... cinci de DA. Sociabilă din fire, Inna a salutat, a bătut Cuba și a căscat de câte ori i-a cerut-o stăpânul, totul cu o plăcere încredibilă. „Știți să faceți spectacol”, a fost concluzia lui Pepe și pentru că au primit cinci DA, telespectatorii îi vor putea vedea și mai departe.

Povestea lui Helios, primul și singurul câine din țară antrenat să găsească victimele avalanșelor i-a cucerit pur și simplu pe jurați. După ce au urmărit filmulețul de prezentare, felicitările s-au ținut lanț. Faceți niște lucruri extraordinare, le-a spus Gabriel Cocu lui Adrian Sănduloiu și celor doi căței cu care a venit în platou, Helios și Dara, francezul bine educat și românca frumoasă, după spusele stăpânului.

În aprilie 2013, echipa Salvamont Argeș l-a primit pe Helios, un pui de Border Collie, iar Adrian Sănduloiu a început antrenamentul cu el pentru obținerea brevetului național de conductor câine de avalanșă, eliberat în Franța. El și Helios au trecut cu bine de trei evaluări eliminatorii, cu standarde foarte înalte. Cu toate că 38 de echipe om-câine au început pregătirile, doar 20 au fost admise în stagiul final de brevetare de la Deux Alpes, care a durat trei săptămâni. În cadrul acestuia, alte două echipe au fost eliminate, așa că, la final, doar 18 echipe au absolvit. Testele sunt atât de dificile, iar condițiile de obținere a brevetului, atât de riguroase, încât, cu toate că Franța pregătește câini de avalanșă din 1970, încă nu a fost acordat brevetul cu numărul 1000. Adrian Sănduloiu și Helios reprezintă prima echipă din afara Franței care a reușit să obțină brevetul de echipă operativă pentru avalanșă. Dincolo de această realizare, acest prim pas a reprezentat și începutul unei școli naționale unde sunt pregătiți câini care să intervină în caz de avalanșă.

Ana-Maria Stănoiu de 23 ani, a venit cu cățelușa sa, Gaga, aducându-i pe scena de la „Ham talent” și o parte din imemsa garderobă pe care o are acasă. „Nici eu nu am atâtea haine!”, a exclamat Cocu impresionat de dressingul cățelușei. Deși este o rasă foarte jucăușă, pentru Gaga nu a fost nicio problemă să stea cuminte la îmbrăcat, să poarte ochelari de soare, să i se prindă părul și să poarte pardesiu. De

VIRALUL care i-a uimit pe Răzvan şi Dani : Imaginile surprind o căprioară care traversează, în goană, un teren de fotbal... Câinele poliţist care a uimit întreaga Românie încă de la prima sa misiune. Ce a făcut patrupedul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
x