Ham Talent

De ce se bucură câinii atunci când își văd stăpânii? Explicația este simplă!

 

 Te-ai întrebat vreodată de ce se bucură câinii atunci când își văd stăpânul? Explicația este cât se poate de simplă.

Este cunoscut faptul că strămoșii câinilor sunt lupii. Animale ce cresc în hainte, acestea își întâmpinau „frații” când se întorceau acasă. Îi lingeau pe față, pentru a arăta supunerea, dar și pentru a afla mirosuri despre hrana adusă acasă.

Acest comportament s-a transmis ulterior și la câini. În plus, aceștia au capacitatea de a recunoaște fețele umane. Faptul că se bucură când te vede e un mod de a-și arăta devotamentul șiafecțiunea, chiar dacă tu ai lipsit doar pentru câteva ore. 

Oamenii de știință au descoperit faptul că aceste animale de companie sunt capabile să simtă fericirea. Deci, câinele tău chiar se bucură când te vede!

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI