Doliu pentru milioane de fani! A murit cel mai iubit câine din lume! Ce a pățit Boo

Milioane de oameni din întreaga lume sunt în stare de șoc după ce Boo, cel mai simpatic câine din lume, a murit! Fanii au fost șocați când au aflat cauza decesului!

Milioane de oameni din întreaga lume sunt în stare de șoc după ce Boo, cel mai simpatic câine din lume, a murit! Fanii au fost șocați când au aflat cauza decesului!

Cel mai drăguţ căţel din lume a murit de inimă rea. Avea 17 milioane de Like-uri pe reţelele de socializare şi era adorat inclusiv de vedete. Boo s-a îmbolnăvit la scurt timp după ce prietenul lui a încetat din viaţă. Contul său de Facebook, unde stăpânii îi postau zilnic aventurile, este acum invadat de mesaje din toată lumea.

Boo arăta ca o jucărie de pluş. Alături de Grumpy Cat, căţelul din rasa Pomeranian se citeşte ca in limba română, nu ca in engleză era vedetă pe internet şi se bucura de toată atenţia stăpânei lui. Avea o plăcere deosebită să se joace, să se uite la televizor şi să poate tricouri.

Micul Boo avea 12 ani şi trăia în San Francisco. Moartea lui a fost anunţată pe Facebook.

"Cu cea mai profundă tristeţe, am vrut să împărtăşesc faptul că Boo a murit în somn şi ne-a lăsat pentru a se alătura celui mai bun prieten al lui, Buddy."

Boo s-a făcut remarcat foarte repede. Spre deosebire de câinii din rasa lui, el era tuns scurt. Ar fi suferit enorm după ce a murit companionul său, un patruped cu care s-a înţeles de minune mai bine de un deceniu.

Supranumit cel mai drăguţ câine din lume, Boo a fost invitat la emisiuni televizate, iar o carte care conţine cele mai reuşite poze ale sale a fost publicată în zece limbi străine. Imaginea lui a inspirat chiar şi lansarea unei reviste de benzi desenate.

Ultimele știri