Antena Căutare

Duminică, de la 20:30, în prima semifinală a emisiunii, Mihai Petre și Gabriel Cocu intră în conflict

Pentru a ajunge în finală, concurenții de la „Ham talent” trebuie să primească din partea juriului cinci de „Da”. Asta înseamnă, firește, că tensiunea crește, iar competiția devine din ce în ce mai grea.

Pentru a ajunge în finală, concurenții de la „Ham talent” trebuie să primească din partea juriului cinci de „Da”. Asta înseamnă, firește, că tensiunea crește, iar competiția devine din ce în ce mai grea.

Poate tocmai de aceea și spiritele se mai încing la masa juriului. Duminică, de la 20:30, în prima semifinală a emisiunii, Mihai Petre și Gabriel Cocu intră în conflict. După ce Cocu atrage atenția asupra unui detaliu care, din punctul lui de vedere, nu a ieșit ca la carte, Mihai Petre sare în apărarea concurente.

„Asta e o exagerare maximă a lui Cocu”, declară el. „Eu n-am de ales și atunci când mă uit la un element care implică dresaj trebuie să mă uit și la ce nu merge”, spune ferm Cocu. Mihai continuă să îi spună că totuși au de-a face cu animale în acest show și că dă o importanță prea mare acelui moment ușor stângaci.

„Dragul meu, lasă-mă să-ți explic ceva, când să fie vorba de dans sunt convins că o să ai ceva de spus, iar eu foarte respectuos o să te ascult”, îi mai transmite Cocu.

Care este schimbul întreg de replici, de la ce se stârnește întreaga discuție și, mai ales, dacă va reuși concurenta să obțină cei cinci de „Da” atât de mult doriți pentru a ajunge în finala emisiunii, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Adela, fetiță care a făcut show total la Ham Talent, împreună cu Ina, cățelușa ei, a venit în platoul de la Neatza... În finala „Ham talent” ajung doar concurenții care primesc cinci de „Da” din partea juriului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x