Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

„Ham talent”, emisiunea în care Mihai Petre a învățat să joace „alba-neagra”!

Nu de puține ori, membrii juriului au fost invitați de concurenți pe scena „Ham talent” pentru a-i ajuta să își ducă numărul artistic la bun sfârșit. În timpul unui astfel de moment, a ieșit la iveală faptul că Mihai Petre nu știe să joace alba-neagra

Nu de puține ori, membrii juriului au fost invitați de concurenți pe scena „Ham talent” pentru a-i ajuta să își ducă numărul artistic la bun sfârșit. În timpul unui astfel de moment, a ieșit la iveală faptul că Mihai Petre nu știe să joace alba-neagra.

Colegul la nevoie se cunoaște, și-a zis Pepe, probabil, și a sărit să îi explice lui Mihai care sunt regulile și, mai ales, cum se face că nu poți câștiga niciodată. „Acum mi-am dat seama de ce are o mașină mult, mult mai frumoasă decât a mea”, a glumit Mihai. „M-am distrat la alba-neagra, mai ales că nu mă pricep la așa ceva”, își amintește el. „Mihai Petre nu știa că la alba-neagra nu câștigi niciodată. El a fost sincer, săracu’…”, declară amuzat Pepe.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.