Antena Căutare

„Ham talent” începe în curând! Show-ul cu pedigree de vedetă, prezentat la „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Liviu Vârciu, Diana Munteanu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Gabriel Cocu şi Pepe au venit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" să vorbească despre show-ul cu pedigree de vedetă: “Ham Talent”.

Liviu Vârciu, Diana Munteanu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Gabriel Cocu şi Pepe au venit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" să vorbească despre show-ul cu pedigree de vedetă: “Ham Talent”.

Prezentatorul a venit în platoul emisiunii alături de juriul de la „Ham talent” pentru a vorbi despre super show-ul dedicat iubitorilor de animale, ce va debuta duminică, 18 octombrie, de la 20:30, la Antena 1.

Liviu Vârciu a venit alături de Jack , colegul său de scenă din cadrul show-ului „Ham talent”.

Copleșit de atenția care i se acordă, fiind răsfățatul tuturor atât în culise, cât și la masa juriului, Jack pare să se umfle din ce în ce mai mult în pene și să facă doar ce are chef, când are chef.

„E vorba de mai mult de o competiție de talente, este vorba despre prietenie și despre relația dintre oameni și animalele lor de companie”, a spus Mihai Petre.

Urmărește clipul video de mai sus pentru a afla mai multe detalii despre acest show incredibil!

Duminică, 18 octombrie de la ora 20:30, la Antena 1 începe „Ham talent”, o super emisiune dedicată iubitorilor de animale!

Clipul care a uimit o LUME ÎNTREAGĂ: ce face un labrador cu o funie... Mihai Petre, cu motocicleta prin București! Cum arată o zi din viața vedetei de la „Ham talent”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x