Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Ham Talent

Înfuriată că slujba religioasă durează prea mult, o pisică a atacat preotul

Plictisită de litanie, sau pur și simplu înfuriată că slujba religioasă durează prea mult, o pisică a atacat preotul care predica într-o biserică din Pontedera (în provincia Pisa, Italia).

Plictisită de litanie, sau pur și simplu înfuriată că slujba religioasă durează prea mult, o pisică a atacat preotul care predica într-o biserică din Pontedera (în provincia Pisa, Italia).

Dar trebuie precizat un fapt important pentru a păstra adevărul în drepturile sale: pisica a intrat în biserică și a reacționat doar când pastorul a decis s-o alunge. În acel moment, pisica l-au atacat și ea, de asemenea, mușcându-l atât de tare, încât Don Piero a trebuit să solicite asistență medicală din cauza rănilor provocate. Micuța pisică gri, autoarea incursiunii, a țâșnit printre credincioși s-a ascuns în spatele altarului, vizibil speriată și nervoasă.flor-13

A fost necesară intervenția pompierilor ca s-o izoleze, din moment ce nu voia cu niciun preț să părăsească biserica. În plus, față de pompieri , au fost alertate atât poliția municipală, cât și asociația pentru drepturile animalelor. Pisica a fost luată și pusă în cușcă, deși era încă vizibil tulburată și furioasă de cele întâmplate. Odată tranchilizată, pisica a fost încredințată asociației pentru drepturile animalelor care a luat-o în îngrijire. După această poveste cu final fericit, Don Piero, trecând peste spaima pricinuită de pisică, și-a ținut, totuși, slujba după amiază, având, însă, mâna bandajată.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.