Antena Căutare

La mulți „HAMI”, Diana Munteanu!

Acum 37 de ani, jurata „Ham Talent”, Diana Munteanu, vedea pentru prima dată lumea, într-o zi de 15 decembrie

Acum 37 de ani, jurata „Ham Talent”, Diana Munteanu, vedea pentru prima dată lumea, într-o zi de 15 decembrie, în orașul de la poalele Tâmpei, Brașov. Diana este una dintre cele mai frumoase modele din România fiind, de asemenea, actriţa şi prezentatoare TV.

Încă de copil, Diana a fost fascinată de cinematografie, teatru, muzică și sport.

Copilăria: între dragostea pentru pian și antrenamentele de atletism

În copilărie, frumoasa Diana a luat lecţii de pian timp de patru ani şi a făcut opt ani atletism, absolvind un liceu de profil sportiv. Nu a fost o răsfățată, iar în adolescenţă, a lucrat într-o florărie pe timpul unei veri pentru a învaţă cum se câştigă banul.

„Primul meu job a fost în perioada vacanţei de vara din clasa a X-a. Am lucrat într-o florărie, ajutăm la aranjamentele florale, pentru că îmi doream să strâng bani, să plec în vacanţă, la mare. Din primii bani mi-am cumpărat o bluza care îmi plăcea foarte mult, dar pe care nu mi-o permisesem financiar până atunci. Am fost mândră că mi-am putut permite s-o cumpăr cu banii câştigaţi de mine. Şi acum mă gândesc cu plăcere şi nostalgie la bluziţă respectivă”, declara actriţa la începutul lui decembrie 2012, într-un interviu.

A lucrat în televiziune la MCM şi MTV România ca VJ. Mai târziu, a prezentat emisiunea „Conferinţa de presă” de pe Antena 2 şi recent emisiunea „Splash” de la Antena 1. Dragostea pentru televiziune a fost îmbinată pentru cea pentru filme, Diana jucând în mai multe filme: „Întoarcerea morţilor vii”, „Necropolis”, „Azucena” şi „Seed of Chucky”.

De animale, a fost îndrăgostită încă din copilărie, iar iubirea pentru „necuvântătoare”, talentate sau nu, i-a insuflat-o și fiului ei, David Cristian, în vârstă de șase ani.

„De ziua mea, florile mele preferate!!! Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru urări și le întorc către voi înzecit!!!Love you all!”, a scris Diana Munteanu pentru fanii ei de pe Facebook în urmă cu puțin timp.

Ham Talent îi urează „La mulți ani!”

Cel mai rapid melc din lume: „S-a năpustit către linia de sosire!”... Concurenții își aduc întăriri pentru a fi siguri că prind un loc în marea finală „Ham talent”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x