Antena Căutare

Liviu Vârciu a fost ciufulit de o concurentă pe scena „Ham talent”

Nu doar baba suferă la frumusețe, ci și stăpânii de Yorkshire Terrier care participă la competiții! Pentru că părul lor se poartă, de fapt, lung, stăpânii trebuie să aibă și abilități de stilist.

Nu doar baba suferă la frumusețe, ci și stăpânii de Yorkshire Terrier care participă la competiții! Pentru că părul lor se poartă, de fapt, lung, stăpânii trebuie să aibă și abilități de stilist.

Înainte de a intra pe scenă, cățeii sunt spălați și coafați și pentru a arăta impecabil trebuie periați fără oprire. Mândră de campionii ei, o concurentă de la „Ham talent” s-a trezit în timpul filmărilor că Liviu Vârciu îi ciufulește, în glumă, ce-i drept, unul dintre exemplarele cu care speră să câștige unul dintre premiile puse la bătaie în această competiție.

Văzând ce s-a ales de munca ei, concurenta a sărit imediat, la propriu, în capul lui Liviu și i-a plătit cu aceeași monedă: i-a stricat freza studiată, Liviu a fost nevoit să își ascundă noul look, așa că și-a pus pe cap unul dintre căței.

Duminică, de la 20:30, Antena 1 difuzează o nouă ediție a singurului show de televiziune din România care aduce necuvântătoarele în lumina reflectoarelor, „Ham talent”.

RECORDURI: El este câinele cu cele mai lungi gene. Cât de scump e patrupedul!... Denis Ștefan vine cu Ardo, calul lui, la „Ham talent”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x