Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Liviu Vârciu are „noră” semifinalistă la Ham Talent! patru de „DA” pentru Thetys Lisa

Nu e de mirare că Liviu Vârciu este preocupat și de fericirea patrupedului său, așa că atunci când pe scena de la „Ham talent” își face apariția o cățelușă buldog francez superbă, prezentatorul declară că și-a găsit nora ideală

Nu e de mirare că Liviu Vârciu este preocupat și de fericirea patrupedului său, așa că atunci când pe scena de la „Ham talent” își face apariția o cățelușă buldog francez superbă, prezentatorul declară că și-a găsit nora ideală.

Liviu a încercat să determine juriul să o califice pe pretendentă în etapa următoare a emisiunii. Un singur sfat are prezentatorul pentru partenerul său de scenă în ceea ce privește desfășurarea relației de iubire: orice ar face să rămână secret. „Jack, tată, nu la televizor. Au mai făcut unii greșeala asta și uite în ce hal au ajuns”, a glumit Liviu.

Cu sau fără influența lui Liviu, cățelușa Thetys Lisa a primit patru de „DA”, suficient pentru a merge în următoarea etapă a showului.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.