Antena Căutare

Liviu Vârciu e plesnit de nea Mărin până și la „Ham talent”!

Liviu Vârciu face ce face și dă de nea Mărin care găsește prilejul ideal să-l pocnească. De această dată, Liviu ia bătaie chiar în timpul show-ului „Ham talent”.

Liviu Vârciu face ce face și dă de nea Mărin care găsește prilejul ideal să-l pocnească. De această dată, Liviu ia bătaie chiar în timpul show-ului „Ham talent”.

Relaxat și jovial, Liviu încearcă să facă impresie bună unei concurente, când nea Mărin vine în vizită la platou. Cum e firesc între așa doi buni prieteni, nea Mărin vine să-l salute, însă Liviu face o glumă cum că ar fi un ginere potrivit și se trezește lovit din senin.

„Nea Mărin mă plesnește de nebun când are chef și stare. Noi nu ne programăm, totul se întâmplă natural. A avut o copilărie ciudată și de asta face așa. Cred că, de fapt, își dorește să fiu ginerele lui și să intru cu adevărat la ei în familie”, povestește amuzat și Liviu Vârciu.

Cine se îndoiește de faptul că pe nea Mărin și pe Liviu Vârciu îi leagă o dragoste cu năbădăi trebuie să știe că ei își vor petrece sărbătorile de iarnă împreună, în Maramureș.

Primul hotel de cinci stele destinat exclusiv patrupezilor. Cum sunt răsfățați câinii... Un rățoi, o capră dresată, un papagal Ara ararauna, un urs coati și o maimuță păianjen vin la „Ham talent” în ultima edi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x