Ham Talent

Love is in the... water: s-au logodit în apă, printre rechini. VIDEO

 

 Cererile în căsătorie se fac oriunde – pe munte, în mall, pe plajă, la Disneyland... Așa că de ce nu s-ar face și sub apă, printre rechini?

Mai ales dacă a doua iubire a celor doi îndrăgostiți este însuși oceanul!

Ulises Flores s-a scufundat până în adâncul oceanului, pentru a-și cere iubita, pe Cassie Jensen, de soție. S-au așezat amândoi în genunchi, el i-a pus inelul pe deget și promisiunea a fost făcută!  

Iar omentul a fost cu atât mai interesant, cu cât publicul lor s-a constituit din scafandri și... rechini!

Asta da cerere, ce să mai zicem!? Dar vă spunem, domnișoarelor: nu vă supărați pe iubiții voștri, dacă cererea lor în căsătorie nu se ridică întocmai la nivelul acesteia! S-ar putea să nu fie confotabil pentru toată lumea să stea printre rechini, scrie Zooland.ro.

Vezi clipul AICI

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI