Antena Căutare

Mori de râs! Ce ghidușii fac câinii pentru a le tachina pe pisici! (VIDEO)

Se spune că pisicile și câinii nu se înțeleg deloc bine, între ei existând, încă din cele mai vechi timpuri, un conflict crunt.

Se spune că pisicile și câinii nu se înțeleg deloc bine, între ei existând, încă din cele mai vechi timpuri, un conflict crunt.

Totuși, acest clip video demonstrează cu totul și cu totul altceva! Mai exact, se pare că aceste animale chiar pot lega relații trainice de prietenie. În plus, uneori se joacă împreună și stârnesc amuzamentul celor din jur.

Filmarea de mai jos arată cum tachinează câinii pisicile, în încercarea de a le enerva puțin ca să vină la joacă!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce pisicile își scot gheruțele? Acestea sunt adevăratele motive pentru care ești zgâriat!... Povestea lui Polo, câinele erou! A salvat o fetiță de opt luni dintr-un incendiu și apoi a murit. A acoperit-o cu trupul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x