Antena Căutare

Nu e nicio glumă! El este singurul pisoi din România care are slujbă și salariu!

Face parte din rasa Scotish Fold și este un animal cu adevărat special. Bossulică este un pisoi care aduce bani în casă și are biroul său

Face parte din rasa Scotish Fold și este un animal cu adevărat special. Bossulică este un pisoi care aduce bani în casă și are biroul său.

Pe Bossulică l-ați mai văzut pe Facebook sau pe Youtube. Este pisoiașul acela adorabil de culoare gri, care frânge orice inimă atunci când este filmat. Ceea ce nu știau fanii săi este că motanul este un animal responsabil, fiind singurul din rasa sa cu un job stabil. La nici doi ani împliniți, pisoiul are un salariu de 200 de euro lunar, fiind director de imagine al unei firme.

Pe scena „Ham Talent” Bossulică a făcut ce știe el mai bine. A dat autografe și s-a ocupat de imaginea sa, toți membrii juriului fiind de acord că este un exemplar deosebit, acordând în unanimitate „DA”.

Invazia „minionilor”. Platoul emisiunii s-a umplut de buldogi francezi... Coco-papagalul vorbitor a avut trac la prima apariție publică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x