Antena Căutare

O imagine cât toate cuvintele din lume! Un cățeluș a fost surprins alinând durerea prietenului său rănit

Se spune despre câini că sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar Simon și Sammie, doi cățeluși răniți, par să fi descoperit adevărata prietenie chiar în relația ce s-a închegat între ei.

Se spune despre câini că sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar Simon și Sammie, doi cățeluși răniți, par să fi descoperit adevărata prietenie chiar în relația ce s-a închegat între ei.

Un adăpost pentru câini din New York a postat pe Facebook o imagine înduioșătoare: cei doi prieteni par a se ține de lăbuțe, într-o încercare emoționantă de a-și alina reciproc durerea. Ambii cățeluși au fost răniți de către stăpânii lor, înainte de a fi aduși la centrul de salvare.

„Simon l-a auzit pe Sammie plângând și a dat imediat buzna în cabinetul în care era consultat. L-a luat de lăbuță și parcă a încercat să îi spună că totul va fi bine: Hei, prietenie, ce ai pățit? Nu îți face griji! Te vor salva băieții aceștia de aici.”, povestește, emoționat, unul dintre veterinari.

În timp ce Simon se recuperează de o boală a pielii, Sammie a fost descris de personalul medical drept un caz critic: a fost împușcat, târât și vopsit cu spray albastru.

Poate că cei doi mai au de trecut prin multe suferințe, până se recuperează, dar măcar știu că se au unul pe celălalt...

De ce ar trebui să nu îți mai îmbrățișezi câinele! Motivul este surprinzător!... "Era tot numai o lână!" Povestea impresionantă a Berbecului Shaun: după şase ani, stăpânii l-au găsit în sălbă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x