Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Regina Elisabeta a II-a, pe coperta unei reviste mondene, alături de căţeluşii ei!

Aniversarea a 90-a a Reginei Elisabeta a II-a continuă să fie celebrată în Regatul Unit. Cu această ocazie, omagiata s-a lăsat convinsă să apară pe noua copertă a revistei Vanity Fair.


Admirați noua protagonistă a celei mai noi coperte Vanity Fair! Regina Elisabeta a II-a a acceptat provocarea, condiția fiind ca fotografiile să fie realizate de faimoasa fotografă americană Annie Leibovitz.


Protagonista nu apare singură pe copertă, ci în compania celor 4 câinii regali ai dinastiei și anume cei doi Corgi: Holly și Willow și cei doi Dorgi: Vulcan și Candy.


Regina a cerut ca însoțitorii săi patrupezi să facă parte din seria de portrete dedicate ediției de vară a publicației britanice. Fotografa, la rându-i, susține că omagiata s-a implicat foarte mult în crearea fotografiilor, ba chiar a propus idei pentru ședința foto la Palat.


De fapt, pozele au fost realizate în contextul zilei de naștere a Reginei, atunci când Familia Reală a făcut publică o serie de portrete cu omagiata în compaia Prințului Philipp, a fiicei sale – Anne – Prințesa Regală, dar și a câinilor săi. Tot atunci, Regina a pozat și alături de strănepoți.


Decizia de a poza alăuri de câini nu este întâmplătoare. Dinastia e îndrăgostită de rasa Corgi și Dorgie deja de 8 decenii!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Video