Ham Talent

Șoc la metrou! Călătorii au fost stupefiați când au văzut ce se întâmplă! Ce a apărut (VIDEO)

 

Era o zi la fel de plină de agitație ca oricare alta atunci când călătorii de la metrou au crezut că visează! O apariție extrem de bizară i-a făcut pe toți oamenii să scoată imediat telefoanele mobile și să filmeze straniul incident! Clipul video face senzație în toată lumea.

Mai multe curse ale metroului din New York au întârziat sau chiar au fost redirecţionate dintr-un motiv inedit: pe linie au apărut două capre.

Curentul a fost imediat întrerupt pentru ca animalele să nu aibă de suferit, iar doi specialişti înarmaţi cu tranchilizante au fost trimişi pe urmele lor.

Una din capre a fost mai rebelă, dar până la urmă a fost şi ea prinsă, iar trenurile şi-au putut relua mersul normal. Caprele evadaseră dintr-un abator.

Acum, ele şi-au câştigat dreptul la viaţă şi au fost trimise într-un refugiu pentru animalele ameninţate. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI