Ham Talent

Un câine a furat proteza dentară a stăpânului și lucrurile au luat-o razna! Ce s-a întâmplat

 
+2 click pentru
galerie

Toți posesorii de câini știu că patrupezii sunt extrem de curioși și nu ratează nicio ocazie pentru a „împrumuta” papucii, șosetele sau diferitele obiecte ale stăpânilor. Totuși, un cățel a reușit să devină vedetă pe internet după ce atenția i-a fost captată de o...proteză dentară!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Maggie, un câine simpatic din rasa Shih Tzu.

Într-o zi, stăpânul și-a lăsat proteza dentară nesupravegheată, așa că animăluțul a profitat de situație și a decis să exploreze îndeaproape straniul obiect.

Așa cum era de așteptat, câinele a rămas cu proteza dentară fixată în bot, iar apariția a fost una de senzație!

Stăpânul i-a făcut imediat poze și imaginile au devenit imediat virale pe internet! Așa cum era de așteptat, mii de oameni din întreaga lume s-au amuzat copios! Câinii chiar sunt niște ființe extrem de amuzante uneori!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI