Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Un câine și-a sacrificat viața pentru a salva un copil din incendiu

Un bebeluș a supraviețuit unui incediu, în SUA, după ce câinele familiei a rămas în casa, care luase foc, pentru a proteja copilul de flăcări.

Un bebeluș a supraviețuit unui incediu, după ce câinele familiei a rămas în casa, care luase foc, pentru a proteja copilul de flăcări. Incidentul a avut loc în Statele Unite ale Americii, iar povestea a devenit virală și mii de oameni au fost impresionați de gestul patrupedului.

Cei doi - bebeluș și câine - aveau o relație specială încă de când primul a venit pe lume. În momentul în care a izbucnit focul, în casă se aflau doar ei doi. Mama fetiței de 8 luni coborâse pentru scurt timp până la mașină, iar când s-a întors și a văzut focul a încercat să intre în casa în flăcări pentru a-și salva copilul, care se afla la etaj. Ea nu a reușit să ajungă la bebeluș din cauza flăcărilor și fumului gros.

După ce pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au descoperit că Polo, câinele de șase ani, a rămas lângă fetiță, protejând-o de flăcări. Curajosul cățel a stat drept scut în calea focului pentru a feri copilul, pe când acesta avea opțiunea să iasă din casă pentru a se salva.
Mama fetiței a declarat că legătura puternică dintre cei doi ar putea fi un motiv pentru care Polo a decis să rămână lângă copil.

Fetița are arsuri pe o mare suprafață din corp, dar e în afara oricărui pericol. Și Polo a fost afectat de flăcări, dar este tratat în cabinetul unui veterinar.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Video