Antena Căutare

VIDEO: Un căţel îi arată copilului cum să meargă de-a buşilea

Ce ne poate bucura mai mult decât o fetiţă adorabilă, care încearcă să facă primii paşi

Ce ne poate bucura mai mult decât o fetiţă adorabilă, care încearcă să facă primii paşi „de-a buşilea” este ghidată de câinele familiei

Câinele familiei este puţin îngrijorat de faptul că fetiţa nu reuşeşte să se deplaseze pe covor şi atunci se hotărăşte să o ajute. Aşa ceva nu vedem în fiecare zi!
„Cred că m-am blocat” parcă ar spune fetiţa. Câinele docil se aşează lângă ea, pe burtă, cu picioarele din faţă face paşi iar pe cele din spate le târăşte pe covor.„Stai să îţi arăt eu cum se face! Uite pui mâinile aşa în faţă şi înaintezi uşor! Ai prins mişcarea?” Ce câine inteligent! Chiar şi copilul se amuză!


Desigur că vor fi necesare mult mai multe lecţii de acest fel iar fetiţa va trebui să mai crească puţin până va ajunge să meargă bine “de-a buşilea”, dar amândoi sunt atât de haioşi! Mama copilului filmează întreaga scenă şi e mândră de fetiţa ei dar şi de inteligenţa acestui câine care a intuit perfect ce trebuia să facă.


Animalele de companie îi pot învăţa uneori pe cei mici fel de fel de comportamente. Iar pentru că bebeluşii nu învaţă din prima încercare ceea ce trebuie să facă, exerciţiul se repetă până la obţinerea rezultatului scontat.

O pisică a încasat un glonţ în locul unui copil de numai 3 ani... Diana Munteanu: Jurata de nota 10! ”Ham fost mușcată de un câine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x