Live acumFilm: O noapte la muzeu 2 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ham Talent

Un cățeluș opărit cu apă fiartă își caută stăpânul! Imaginile care au înduioșat o țară-ntreagă!

Un cățeluș de aproximativ 6 luni a fost dus la un adăpost pentru animalele fără stăpân pentru a primi îngrijiri după ce a fost opărit cu apă fiartă de către persoane crude. Rănile patrupedului sunt înfiorătoare, iar angajații adăpostului fac eforturi pentru a-l trata

Un cățeluș de aproximativ 6 luni a fost dus la un adăpost pentru animalele fără stăpân pentru a primi îngrijiri după ce a fost opărit cu apă fiartă de către persoane crude. Rănile patrupedului sunt înfiorătoare, iar angajații adăpostului fac eforturi pentru a-l trata.

Nimeni nu știe cine este autorul abominabilului fapt, însă imaginile care-l învățișează pe Maple, fac înconjurul lumii: „L-am descoperit nu departe de adăpost. Suntem stupefiați de felul în care un om a înțeles să se poarte cu bietul animal. Am estimat că are maximum 6 luni și acum îi căuutăm un stăpân care să-i ofere căldura de care nevoie un asemenea animal”, au spus reprezentanții adăpostului din Liverpool (Marea Britanie).

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro