Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Ham Talent

Vedetele de la Hollywood + câinii = LOVE! Galerie foto cu celebrităţi şi animalele lor în ipostaze amuzante

Pe 26 august a fost sărbătorită "Ziua Internaţională a Câinelui", aşa că v-am pregătit o galerie foto cu cele mai amuzante ipostaze în care au fost surprinse vedetele de la Hollywood şi animalele lor.

Pe 26 august a fost sărbătorită "Ziua Internaţională a Câinelui", aşa că v-am pregătit o galerie foto cu cele mai amuzante ipostaze în care au fost surprinse vedetele de la Hollywood şi animalele lor.

Fie că se află pe covorul roşu, fie că este vorba despre o banală plimbare pe stradă, celebrităţile nu pot sta prea departe de fiinţele dragi.

NU UITA! În această toamnă, la Antena 1, începe show-ul "Ham talent"!

Acest show avea nevoie de un translator priceput, iar eu sunt unul dintre puținii oameni care pot vorbi cu animalele”, glumește Liviu Vârciu, foarte încântat de faptul că, în această toamnă va prezenta la Antena 1 „Ham talent”, un show cu pedigree de vedetă.

Oricine merită o șansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau pene. Cei care și-au înnebunit deja prietenii cu poveștile despre cât este de extraordinar necuvântătorul lor vor fi protagoniștii unui show cu pedigree de vedetă. Antena 1 a căutat animale de companie care să ia piuitul oricărui telespectator care va privi noul show realizat de postul de televiziune din Băneasa. Din cea mai haioasă competiție a necuvântătoarelor nu vor lipsi nici înaripatele, nici patrupedele, pentru că animalele vor face un show să moară capra vecinului.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.