Antena Căutare

VIDEO! Ce face cel mai cuminte cățel atunci când aude melodia preferată din "Frozen"? Cântă! Imaginile au devenit virale!

Animăluțele sunt întotdeauna speciale și de ce mai multe ori devin adorabile atunci când își manifestă afecțiunea față de o persoană sau de... un lucru!

Animăluțele sunt întotdeauna speciale și de ce mai multe ori devin adorabile atunci când își manifestă afecțiunea față de o persoană sau de... un lucru!

Este și cazul unui ciobănesc australian, surprins pe bancheta din spate a mașinii stăpânilor săi, dormind liniștit. Doar că starea cățelului se schimbă atunci când in difuzoarele boxelor începe să răsune o melodie.

Nu numai că uită de somn, ci trăiește la intensitate maximă piesa! Priviți cât este de adorabil!

O pisică a uimit planeta cu obiceiurile sale bizare! Ce fură felina de la vecini?... Povestea emoţionantă a câinelui Jake: a fost salvat dintr-un incendiu, apoi a devenit "pompier"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x