Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef
În prima ediție a sezonului 3, din 27 februarie 2022, l-a avut alături de ea pe artistul Connect-R, unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi.
Cei doi s-au distrat copios, au cântat dar au și gătit cu spor, mai ales că ingredientul preferat al cântărețului este cartoful, iar Chef Blenche a pregătit ficăței cu piure de cartofi.
Connect-R, invitat special în episodul 1, sezon 3, al show-ului Hello Chef
Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.
Citește și:Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon, duminică, 27 februarie, de la 13:30
Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție, a fost prezentă Carmen Brumă, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.
Ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite, dar nu s-a sfiit să mai arunce și câte o provocare sau mustrare, după caz.
Până să se apuce de gătit, Chef Roxana Blenche a dat mai întâi startul jocului.
Connect-R nu a avut voie să spună „cartofi”, iar Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, n-a avut voie să spună „ficăței”.
Cum amândoi sunt la fel de creativi dar nu la fel de atenți, Connect-R a înlocuit cuvântul interzis cu sinonimul barabule , iar pentru Roxana Blenche a venit cu ideea de sinonim zilele, potrivit zicalei de pe la noi, “mi-ai mâncat ficații”, aka, “mi-ai mâncat zilele”, însă, Connect-R a eșuat epic, menționând de trei ori cuvântul “cartofi”. El a mai avut o șansă să-și salveze telefonul care urma să fie înecat în apă, însă a ratat-o și pe aceasta, spre amuzamentul celor prezenți.
Rețeta pentru ficăței cu piure à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:
Ingrediente necesare pentru rețeta de ficăței cu piure à la Chef Roxana Blenche
Ficăței de pui 500g
Ceapă albă 600 g
Sare
Piper
Boia dulce
Patrunjel
Cartofi 500 g
Unt 500g
Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.
Ficățeii se pun la prăjit în ulei cu foarte multă ceapă până se rumenesc iar cartofii și untul se amestecă până se obține o pastă omogenă.
Apoi se așează frumos pe farfurie și se servesc în cantitate mică pentru că porția are o cantitate cam mare de unt.
Connect-R și Chef Blenche au gătit și un desert, o tartă cu caramel sărat și ciocolată, pentru care au folosit următoarele ingrediente
Făină 300g
Unt 30 g
3 ouă
Zahr 200 g
Smântână lichidă 50 ml
Cognac 20 ml
Ciocolată amăruie 200 g
Afine 200 g
Caramel
Ganache de ciocolată
În timp ce s-au ajutat reciproc în prepararea deliciilor din bucătărie, cei doi s-au distrat copios, au cântat, iar Connect-R a imitat mai multe vedete de pe la noi, spre amuzamentul Roxanei Blenche.
Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1
În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.
Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.