Antena Căutare

Hello Chef, sezon 3, episod 12. Rețeta pentru midii în sos alb à la Chef Roxana Blenche

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 15 mai 2022 i-a avut ca invitați pe Vlad Gherman și Mara Oprea din serialul Adela.

Cei doi și-au interzis cuvinte, au gătit împreună și separat, fiecare cum a știut.

S-au ocupat să răspundă și la întrebări fulger și și-au interzis și cuvinte, după cunoscutele reguli ale show-ului.

Chef Roxana Blenche nu a avut voie să spună cuvântul pătrunjel, Mara nu a avut voie să spună cuvântul scoici iar Vlad nu a avut voie să pronunțe cuvântul vin.

Episodul 12, sezon 3, al show-ului "Hello Chef". Vlad Gherman și Mara Oprea au gătit și au glumit și iar au gătit

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Cei doi actori au făcut treabă excelentă în bucătărie și s-au distrat la maximum, totodată.

Pe lângă asta, Mara și Vlad au făcut echipă bună și când a venit vorba de a răspunde la testul quiz, unde nu a știut Vlad să răspundă, a știut Mara și invers.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 11. Rețeta pentru vinete umplute la cuptor à la Chef Roxana Blenche

De altfel, distracția a continuat și când a venit vorba de tăiatul ingredientelor, atunci când fiecare a știut să iasă decent din situații incomode, dar care au făcut ca atmosfera să fie una super relaxantă.

Citește și:Hello Chef sezonul 3, 1 mai 2022. Roxana Blenche și Karmen au preparat Papanași ca la Maramureș

Rețeta pentru midii în sos alb à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru midii în sos alb

- midii 1 kg

- vin alb 300 ml

- usturoi 10 g

- o legătură de pătrunjel

- fulgi de chilli

- pâine baghetă

- sare

- piper

Distracția a continuat în bucătărie cu prepararea unei rulade cu vișine care lui Vlad i-a amintit de gustul copilăriei.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x