Antena Căutare

Hello Chef, sezon 3, episod 14. Rețeta pentru cannelloni à la Chef Roxana Blenche

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

colaj hello chef catalin morosanu Galerie
Ediția Hello Chef îl aduce în bucătărie, alături de Chef Roxana Blenche, pe Cătălin Moroșanu | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 29 mai 2022 l-a avut ca invitat pe Cătălin Moroșanu.

Cei doi și-au interzis cuvinte, au gătit împreună și separat, fiecare cum a știut.

S-au ocupat să răspundă și la întrebări fulger și și-au interzis și cuvinte, după cunoscutele reguli ale show-ului.

Chef Roxana Blenche nu a avut voie să spună cuvântul făină, iar Moroșanu nu a avut voie să spună cuvântul spanac.

Episodul 14, sezon 3, al show-ului "Hello Chef". Cătălin Moroșanu spune povestea numelui său dar și cum s-a apucat de kickboxing

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.

Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 13. Rețeta pentru chifteluțe de porc marinate și piure de cartofi à la Chef Roxana Blenche

Cătălin Moroșanu și Chef Blenche s-au distrat copios în bucătărie dar au avut grijă și la ceea ce au gătit.

Printre toate indicațiile legate de preparatele de care s-au ocupat cei doi, s-au spus și mai multe povești.

Cătălin Moroșanu a relatat cum s-a apucat de sport, cum a trecut de la rugby de performanță la școală și apoi, doar pentru că voia să slăbească, s-a apucat de kickboxing.

Nici nu mă gândeam eu, atunci, că o să ajung unde am ajuns în kickboxing. Eu mă dusesem la sală ca să slăbesc, a precizat Cătătlin Moroșanu.

Printre povești, Moroșanu a învățat rețeta pentru cannelloni, iar la desert s-a bucurat de niște gogoși pufoase care au lăsat gura apă tuturor celor din bucătăria lui Chef Blenche.

Rețeta pentru cannelloni à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru umplutura cannelloni:

- ricotta 200 g

- mascarpone 200 g

- gorgonzola 200 g

- roșii uscate în ulei 100 g

- sare

- piper

Ingrediente necesare pentru sosul cannelloni:

- smântână lichidă 200 ml

- spanac tocat 100 g

- anghinare 100 g

- parmesan 100 g

- gorgonzola 100 g

- sare

- piper

Citește și:Hello Chef sezonul 3, 15 mai 2022. Vlad Gherman, Mara Oprea și Roxana Blenche au preparat ruladă cu ciocolată și frișcă

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x