- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 12 iunie 2022 l-a avut ca invitat pe Mihai Morar.
După cunoscuta regulă, și-au interzis cuvinte, au gătit împreună și separat, fiecare cum a știut.
S-au ocupat să răspundă și la întrebări fulger și și-au interzis și cuvinte, după cunoscutele reguli ale show-ului.
Chef Roxana Blenche nu a avut voie să spună cuvântul rață, iar Mihai Morar nu a avut voie să spună cuvântul ciuperci.
Episodul 16, sezon 3, al show-ului "Hello Chef" cu Mihai Morar. "Îmi place să mă joc cu focul de când eram mic"
Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.
Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.
Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.
Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 15. Rețeta pentru plăcintă cu iaurt à la Chef Roxana Blenche
Miha Morar s-a descurcat foarte bine în bucătărie, de la retezatul pulpei de rață cu satârul și până la conversații interesante despre diverse teme.
În plus, cei doi s-au ocupat și de desert. Ei au preparat o rețetă foarte simplă, tartă cu banane.
Rețeta pentru pulpă de rață confiată à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:
Ingrediente necesare pentru pulpa de rață confiată:
- 2 pulpe de rață
- untură de rață 200 g
- rozmarin
- cimbru
- sare
- piper
- morcov 50 g
- ardei gras 50 g
- ceapă roșie 50 g
Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1
În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.
Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.
Hello Chef, sezon 3, episod 15. Rețeta pentru plăcintă cu iaurt à la Chef Roxana Blenche...