Antena Căutare

Hello Chef, sezon 3, episod 3. Rețeta pentru supă și pilaf cu pui à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

colaj hello chef cu roxana blenche si andreea banica Galerie
Hello Chef vine cu o rețetă pregătită cu ajutorul Andreei Bănică | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 13 martie 2022, a avut-o alături de ea pe artista Andreea Bănică, una dintre artistele care ne încântă prin muzica și veselia ei, dar și prin frumusețe.

Andreea Bănică, vedeta specială din episodul 2, sezon 3, al show-ului "Hello Chef"

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție, a fost prezentă Carmen Brumă, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite, dar nu s-a sfiit să mai arunce și câte o provocare sau mustrare, după caz.

Citește și: Bisque, supa specială a francezilor pe care trebuie să o încerci și tu

Până să se apuce de gătit, Chef Roxana Blenche a dat mai întâi startul jocului. Andreea Bănică nu a avut voie să spună „ciuperci”, iar Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, n-a avut voie să spună „gulie”.

Cele două s-au distrat copios când, după o mare concentrare să nu greșească, ambele au spus, una după cealaltă, cuvintele interzise, într-un amalgam de explicații și încercări de a-ți salva telefoanele.

În final s-au apucat de gătit supa cu pui și, după ce Chef Blenche a învățat-o pe Andreea să despice puiul întreg, cele două fete s-au pus pe treabă. Au făcut o echipă excelentă și au făcut și schimb de experiență în bucătărie.

Supa cu pui a fost făcută cu tăiței de casă, cocă frământată cu grijă de mâinile Andreei.

Rețeta pentru supă de pui à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru rețeta de supă de pui à la Chef Roxana Blenche:

- morcovi 400g

- țelină 400g

- ceapă albă 200g

- sare

- piper

- oase pui 500g

- pătrunjel

- păstârnac

Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.

Andreea Bănică și Chef Blenche au gătit și pilaf cu pui, pentru care au folosit următoarele ingrediente:

- ceapă 100 g

- morcovi 100 g

- gulie 50 g

- țelină 50 g

- orez 200 g

- sare

- piper

La pilaful cu pui, Chef Roxana Blenche s-a decis să prăjească separat pieptul de pui pentru un gust mai bun. De altfel, ea a adăugat în uleiul de prăjit pentru un plus de aromă. De altfel, aceasta a pregătit și ciuperci sote, după următoarea rețetă:

- pleurotus 100 g

- champignon 100 g

- sare

- piper

- rozmarin

- cimbru

Puiul se prăjește separat într-o tigaie, pilaful se fierbe iar sote-ul de ciuperci se adaugă la final.

Cele două fete au pregătit și un desert, găluște cu prune, pentru care este nevoie de următoarele ingrediente:

- cartofi 500 g

- făină 150 g

- 2 ouă

- zahăr 50 g

-1 plic de zahăr vanilat

- zahăr pudră

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x