Antena Căutare

Hello Chef, sezon 3, episod 6. Rețeta pentru fasole frecată caldă cu cârnați à la Chef Roxana Blenche și Iulia Albu

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

colaj iulia albu, carmen brumă, chef roxana blenche in bucatairie gatind Galerie
O nouă ediție a show-ului Hello Chef o aduce pe Iulia Albu în bucătărie, într-o ipostază inedită | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 31 martie 2022, a avut-o alături de ea pe Iulia Albu, unul dintre cei mai apreciați critici de modă de la noi.

Să vedem cum s-a descurcat cu critica în bucătărie și ce fel de stil de gătit a lansat aceasta

Pentru început, de notat este că Iulia Albu a avut un stil vestimentar diferit și de data aceasta.

Vedeta a purtat o rochie galbenă cu paiete și o pereche de pantofi cu strasuri. Distracția s-a terminat în momentul în care vedeta a aflat că trebuie să poarte șorț. Momentele amuzante nu au lipsit iar în acest episod s-a râs și s-a gătit în stiluri atipice.

Întrebări din bucătăria lui Chef Blenche în episodul 6, sezon 3, al show-ului "Hello Chef": "De ce plating-ul durează mai mult decât gătitul?" "Pentru că m-ați chemat pe mine în emisiune iar eu nu știu să gătesc"

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro.

Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Citește și:Hello Chef sezonul 3, 27 martie 2022. Pepe și Roxana Blenche au preparat Cocoșel de pădure confiat

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție, a fost prezentă Carmen Brumă, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.

Ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite, dar nu s-a sfiit să mai arunce și câte o provocare sau mustrare, după caz.

Citește și:Hello Chef sezonul 3, 13 martie 2022. Andreea Bănică și Roxana Blenche au preparat găluște cu prune

Până să se apuce de gătit, Chef Roxana Blenche a dat mai întâi startul jocului. Iulia Albu nu a avut voie să spună „fasole ” și făină iar Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, n-a avut voie să spună „boia" și "găină”.

Pe lângă gătit, cele două au avut timp și de discuții ca între fete. Chef Blenche și-a depășit limitele și a venit cu idei de design al unei rochii de mireasă pentru momentul când se va căsători Iulia Albu. Imaginația a depășit orice limite iar distracția nu a lipsit deloc.

Pe lângă aceste mici momente, gătitul a ajuns la final iar de partea de plating s-a ocupat Iulia Albu, în stilul său.

Rețeta pentru fasole frecată à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru fasole frecată cu cârnați:

- fasole 1 kg

- ceapă albă, 200 g

- morcovi, 400 g

- țelină 100 g

- păstârnac 100 g

- boia

- sos roșu 100 ml

- castraveți 400 g

- castraveți murați 400 g

- cimbru

De altfel, Chef Blenche și Iulia Albu au preparat și un desert unde, inconfundabilul stil al Iuliei Albu și-a pus amprenta. Chef Blenche s-a ocupat de gătit iar Iulia de decupat desertul și de a face un plating atipic.

Dar, pentru ca totul să fie nu doar cu focus pe găteală, ci și pe amuzamnet, Iulia Albu a avut o idee inedită, ce a implicat două jumătăți de lămâie și un limbaj ușor provocator, dar cu rezultate targhetate pe veselie.

Ingrediente pentru clătite brașovene la cuptor a la Chef Blenche

- făină 200 g

- lapte 500ml

- 2 ouă

- brânză de vaci 400 g

- mentă

- stafide

- zahăr 100 g

- zahăr pudră 50 g

- esență de vanilie

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x