Antena Căutare

Hello Chef, sezon 4, episod 10. Rețeta pentru sushi à la Chef Roxana Blenche și Irina Fodor

Hello Chef continuă cu sezon 4, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie în noul sezon Hello Chef. În ediția cu numărul 10, din 30 octombrie 2022, a avut-o ca invitată în bucătăria sa pe nimeni alta decât Irina Fodor.

Tematica emisiunii de azi este cultura japoneză, astfel că fetele au purtat ținute tradiționale și au gătit sushi.

Începutul emisiunii a fost dedicat momentelor super amuzante în care cele două alături de Carmen Brumă s-au amuzat teribil pe seama unor mici glume, dar mai ales a faptului că Irina a recunoscut că nu este foarte pricepută în bucătărie.

Episodul 10, sezon 4 al show-ului "Hello Chef". Irina Fodor a devăluit că nu este as în bucătărie dar a gătit alături de Chef Blenche

Deși a recunoscut că nu este un maestru în bucătărie, Irina Fodor, gazda mai multor emisiuni printre care și Asia Express, nu s-a dezis când a venit vorba de a-și sufleca mânecile și a găti alături de Chef Roxana Blenche.

Ca în orice face, vedeta s-a descurcat excelent.

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.

Citește și: Hello Chef sezonul 4, 23 octombrie 2022. Roxana Blenche şi Macanache au preparat ”salam de biscuiti indian”

Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Rețeta pentru sushi à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru sushi:

- somon file 500g

- ton file 400g

- orez sushi 500g

- oțet mirin 100ml

- zahăr 50 g

- cremă de brânză 100g

- un avocado copt

- un mango copt

- castraveți 200 g

- maioneză 150 g

- sos Sriracha 50g

La final, Chef Blenche și invitata sa au pregătit și cartofi dulci japonezi.

Citește și:Hello Chef sezonul 4, 23 octombrie 2022. Roxana Blenche şi Macanache au preparat ”curry de legume”

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x