Antena Căutare

Hello Chef, sezon 4, episod 3. Rețeta pentru pâinici tradiționale braziliene à la Chef Roxana Blenche și Bogdan de la Ploiești

Hello Chef continuă cu sezon 4, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Hello Chef, sezon 4, episod 3. Rețeta pentru pâinici  tradiționale  braziliene à la Chef Roxana Blenche și Bogdan de la Ploiești Galerie
Chef Blenche și Bogdan de la Ploiești au gătit împreună mai multe preparate | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie în noul sezon Hello Chef. În ediția cu numărul 2, din 11 septembrie 2022, l-a avut-o ca invitat pe Bogdan de la Ploiești care i-a adus în dar și un borcan cu cafea braziliană.

De data aceasta chef Blenche nu a mai cerut invitatei telefonul și nici nu i-a mai interzis cuvinte. În schimb, Carmen Brumă a avut o surpriză pentru amândoi. Le-a adus un șevalet ca să se picteze reciproc.

Episodul 3, sezon 4 al show-ului "Hello Chef". Bogdan de la Ploiești a dezvăluit că se pricepe să pregătească o ciorbă

Bogdan de la Ploiești s-a bucurat că a nimerit chiar în locul în care îi place cel mai mult, adică acolo unde este mâncare, după cum a spus chiar el.

Cu veselie și pe ritmuri brazilene, distracția s-a întețit în bucătăria lui Chef Blenche iar după ce s-au distrat cu frământatul pâinicilor, aceștia au trecut la nivelul următor și au preparat un desert.

Printre multele povești spuse de Bogdan de la Ploiești, a fost și dezvăluirea că nu are o iubită dar și-ar dori și că știe să facă ciorbă.

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.

Citește și:Hello Chef, sezon 4, episod 2. Rețeta pentru dumpling soup à la Chef Roxana Blenche alături de Andreea Bălan

Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Rețeta pentru pâinici tradiționale columbiene à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru pao de queijo / pâinici tradiționale:

- făină de tapioca, 300 g

- lapte, 200 ml

- ulei de măsline, 30 ml

- parmesan ras, 100 g

- mozzarella, 100 g

- un ou

- roșii uscate, 50 g

- capere 10 g

- busuioc verde

- semințe de pin

După ce au pregătit primul preparat, chef Roxana Blenche și Bogdan au preparat împreună și un desert, cremă de maracuja și biscuiți.

Citește și: Hello Chef sezonul 4, 4 septembrie 2022. Roxana Blenche și Andreea Bălan au preparat Supă cu găluște

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x