Antena Căutare

Hello Chef, sezon 4, episod 5. Rețeta pentru risotto cu șofran și creveți à la Chef Roxana Blenche, Cătălin Cazacu și Vicenzo

Hello Chef continuă cu sezon 4, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Hello Chef, sezon 4, episod 5. Rețeta pentru risotto cu șofran și creveți à la Chef Roxana Blenche, Cătălin Cazacu și Vicenzo Galerie
Hello Chef de azi are o ediție cu totul deosebită, cu invitați de marcă | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie în noul sezon Hello Chef. În ediția cu numărul 5, din 25 septembrie 2022, i-a avut în bucătăria sa pe doi dintre cei mai carismatici bărbați din showbiz, Cătălin Cazacu și Vicenzo, care, evident, nu au venit cu mâna goală, ci cu un cadou.

În încercarea de a găti ceva, s-a început cu niște joculețe de talent la desen, însă, li s-a demonstrat să încerce totuși cu gătitul, căci poate au mai multe șanse.

Începutul emisiunii a fost dedicat momentelor super amuzante în care mai mult s-a râs decât s-a făcut orice altă activitate legată de gătit.

Episodul 5, sezon 4 al show-ului "Hello Chef". Cătălin Cazacu și Vicenzo, doi "maeștri" ai bucătăriei sau mai bine zis, ai distracției din bucătărie

Fiecare dintre cei prezenți în platou a avut un rol ine determinat, iar împreună au făcut o echipă de excepție. Cineva, adică chef Blenche, s-a ocupat, totuși, și de prepararea bunătăților de origine italiană.

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.

Citește și:Hello Chef sezonul 4, 18 septembrie 2022. Roxana Blenche și Lidia Bubble au preparat salată Kofta de pui

Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Rețeta pentru risotto cu șofran și creveți à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru risotto cu șofran și creveți :

- orez arborio 200 g

- creveți cruzi întregi, 200 g

- șofran

- unt, 50 g

- vin alb,sec 150 ml

- ulei de măsline, 50 ml

- parmesan, 50 g

- pecorino romano, 30 g

- cimbru verde

La final, echipa veselă a pregătit și un desert, biscotti, evident, în același stil amuzant.

Citește și:Hello Chef sezonul 4, 11 septembrie 2022. Roxana Blenche și Bogdan de la Ploiești au preparat Pad de queijo

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x