Antena Căutare

Hello Chef, sezon 4, episod 6. Rețeta pentru tournedos rossini à la Chef Roxana Blenche și Monica Bârlădeanu

Hello Chef continuă cu sezon 4, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Hello Chef, sezon 4, episod 6. Rețeta pentru tournedos rossini à la Chef Roxana Blenche și Monica Bârlădeanu Galerie
Chef Blenche a gătit franțuzește împreună cu Monica Bârlădeanu | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie în noul sezon Hello Chef. În ediția cu numărul 6, din 2 octombrie 2022, a avut-o ca invitată în bucătăria sa pe Monica Bârlădeanu.

O prezență mereu încântătoare, Monica Bârlădeanu a povestit câteva din secretele sale legate de bucătărie, a pictat și a gătit alături de chef Blenche.

Începutul emisiunii a fost dedicat momentelor super amuzante în care fetele, alături de Carmen Brumă s-au amuzat teribil pe seama unor mici glume.

Episodul 6, sezon 4 al show-ului "Hello Chef". Monica Bârlădeanu, apariție fascinantă în bucătărie cu șorț și beretă albă

O dovadă de stil și eleganță, Monica Bârlădeanu a avut o apariție fermecătoare ăn bucătăria lui Blenche, împreună cu Carmen Brumă.

Călătoria lor culinară a ajuns în Franța, de unde Chef Blenche s-a inspirat pentru preparatele de azi, dar, cumva și pentru vestimentație. Carmen Brumă a venit cu un outfit ce includea și o beretă galbena, iar Monicăi i s-a oferit cadou una albă ce i-a venit mănușă vestimentației alese de vedetă.

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.

Citește și: Roxana Blenche este însărcinată. Imaginile adorabile prin care gazda show-ului Hello Chef a dat vestea cea mare

Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Rețeta pentru tournedos rossini à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru tournedos rossini:

- mușchi de vită, 250 g

- foie gras, 50 g

- unt, 30 g

- usturoi

- caviar, 5 g

- sosbrun, 20 g

- miere, 50 g

- cognac, 50 ml

- morcovi, 300 g

- cimbru și rozmarin

- anason

Citește și: Hello Chef sezonul 4, 25 septembrie 2022. Roxana Blenche, Cătălin Cazacu și Vincenzo au preparat "Risotto cu șofran și creveți"

La final, fetele au pregătit și un desert, clătite, crepes suzette.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x