Antena Căutare

Hello Chef sezon 5, 28 mai 2023. Roxana Blenche și Carmen Brumă au gătit mâncare coreeană. Rețeta pentru preparatul JapChae

Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă au pregătit mâncare coreeană, în episodul 16 din Hello Chef, sezon 5, la Antena 1.

Hello Chef sezon 5, 28 mai 2023. Roxana Blenche și Carmen Brumă au gătit mâncare coreeană. Rețeta pentru preparatul JapChae Galerie
Hello Chef sezon 5, 28 mai 2023. Roxana Blenche și Carmen Brumă au gătit mâncare coreeană. Rețeta pentru preparatul JapChae | Antena 1

În ediția de duminică, 28 mai 2023, Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă au gătit mâncare coreeană, lucru care nu a încântat-o atât de tare pe Carmen, care în această ediție a avut rol și de invitat.

Hello Chef sezonul 5, episodul 16 din 28 mai 2023. Roxana Blenche și Carmen Brumă au gătit preparate din Coreea. Rețeta pentru JapChae

Roxana Blenche a învățat-o pe Carmen Brumă să gătească mâncare coreeană, deși nu este pe placul ei. Cele două s-au descurcat de minune, iar farfuriile au arătat impecabil.

Pentru rețeta de JapChae, Carmen Brumă a fost cea care a executat în mare toate indicațiile date de chef Roxana Blenche cu privire la pregătirea ingredientelor și pentru prepararea rețetei.

Ingredientele necesare pentru rețeta de JapChae:

  • mușchi de vită 100g
  • morcovi 100g
  • baby spanac
  • ardei kapia roșu 50g
  • ceapă galbenă 50g
  • ciuperci shitake 20g
  • ulei de susan 50 ml
  • sos de soia 50g
  • mirin 50ml
  • miere 50 ml
  • un ou
  • tăiței de orez 100g
  • coriandru proaspăt

Acestea au tăiat ingredientele de mai sus și le-au prăjt în tigaie, așa cum se poate observa în clipul de mai sus, unde Roxana Blenche explică pas cu pas cum se prepară această rețetă specială de JapChae.

Cele două au mai preparat o rețetă de Yakgwa care a ieșit perfect. Iată cum trebuie preparată această rețetă:

Detalii despre sezonul 5 Hello Chef

Din 12 februarie, în fiecare duminică, de la ora 14.00, Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă, autoarea unora dintre cele mai de succes programe de slăbit, dau startul sezonului 5 Hello Chef, pornind într-o îndrăzneață călătorie culinară în jurul lumii.

Cele mai reprezentative preparate culinare din 16 noi colţuri ale lumii le vor fi prezentate telespectatorilor de Chef Roxana Blenche, Carmen Brumă şi invitaţii lor. Nu va lipsi nici surpriza sezonului – o nouă provocare culinară ce va condimenta fiecare episod cu scopul de a pune la încercare creativitatea Roxanei în bucătărie!

Şi în acest sezon, Carmen va fi ghidul care va dezvălui istoria preparatelor, le va oferi telespectatorilor informaţii nutritive şi va servi porţii duble de voie bună prin jocuri savuroase şi amuzante, inspirate din cultura locală.

Chef Roxana Blenche dezvăluie: “În cel mai nou sezon Hello Chef călătorim în alte 16 ţări, cu alte culturi, gusturi şi reţete diferite. A fost o adevărată provocare şi pentru mine, deoarece aceste ţări nu au tocmai o cultură gastronomică asemănătoare cu a noastră, însă eu ador provocările.

Totodată a fost un sezon foarte greu pentru mine, din motive de … burtică, a fost dificil să stau atât de mult în picioare, însă echipa a fost senzaţională de-a dreptul. Mi-au făcut toate poftele, au avut mare grijă de mine, aşa că iată-mă în ultima zi, pe cât de mult îmi doream o pauză, pe atât de rău îmi părea că se termină.

Următorul sezon nu o să mai fie cu burtică, o să fie… Hello bebelina 😊 Am avut invitaţi savuroşi, cu care am discutat câte în lună şi în stele, am râs, am cântat, pentru că dacă în primele sezoane îmi era ruşine şi să fredonez ceva, acum am cântat de n-am avut aer, pe româneşte".

Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi de Carmen Brumă vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare şi Andra şi Răzvan Gogan, Vlăduţa Lupău, TJ Miles, Lizi şi Cosmin Natanticu, Feli, Zarug, Tzancă Uraganu şi mulţi alţii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x