Chef Roxana Blenche i-a avut invitați pe Emma și Emilian în emisiunea Hello Chef, sezonul 5. În ediția cu numărul 1, difuzată pe 12 februarie 2023 la Antena 1, cei doi au arătat cum se pregătește cea mai bună rețetă de plăcintă.
Plăcintă vegetariană - Ingrediente
- ciuperci 700 g
- vin rosu 100 ml
- boia dulce 1 plic
- ceapa 100 g
- telina apio 100 g
- broccoli congelat 200 g
- foietaj
- conopidă congelată 100 g
- 1 ou
- patrunjel
- sos de rosii 200 ml
- smântână lichidă 150 ml
- brânză Roquefort 100 g
- blue cheese 100 g
- brânză camembert 200 g
- unt 100 g
Citește și: Plăcintă cu mere și nuci. Desert de post, simplu și delicios
Emma și Emilian au fost rugați de către Chef Blenche să taie legumele, timp în care au povestit despre experiența de la Te Cunosc De Undeva!
Au cântat, s-au distrat, au aflat informații despre legume de la Carmen Brumă, iar între timp legumele si-au completat aromele pe foc. Acestea au reprezentat umplutura pentru plăcinta vegetariană.
Află din materialul video de mai jos care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi în modul de preparare:
Citește și: Plăcintă cu dovleac și foi subțiri de casă. Desert simplu, de post
Detalii despre sezonul 5 Hello Chef
Din 12 februarie, în fiecare duminică, de la ora 14.00, Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă, autoarea unora dintre cele mai de succes programe de slăbit, dau startul sezonului 5 Hello Chef, pornind într-o îndrăzneață călătorie culinară în jurul lumii.
Cele mai reprezentative preparate culinare din 16 noi colţuri ale lumii le vor fi prezentate telespectatorilor de Chef Roxana Blenche, Carmen Brumă şi invitaţii lor. Nu va lipsi nici surpriza sezonului – o nouă provocare culinară ce va condimenta fiecare episod cu scopul de a pune la încercare creativitatea Roxanei în bucătărie!
Şi în acest sezon, Carmen va fi ghidul care va dezvălui istoria preparatelor, le va oferi telespectatorilor informaţii nutritive şi va servi porţii duble de voie bună prin jocuri savuroase şi amuzante, inspirate din cultura locală.
Chef Roxana Blenche dezvăluie: “În cel mai nou sezon Hello Chef călătorim în alte 16 ţări, cu alte culturi, gusturi şi reţete diferite. A fost o adevărată provocare şi pentru mine, deoarece aceste ţări nu au tocmai o cultură gastronomică asemănătoare cu a noastră, însă eu ador provocările. Totodată a fost un sezon foarte greu pentru mine, din motive de … burtică, a fost dificil să stau atât de mult în picioare, însă echipa a fost senzaţională de-a dreptul. Mi-au făcut toate poftele, au avut mare grijă de mine, aşa că iată-mă în ultima zi, pe cât de mult îmi doream o pauză, pe atât de rău îmi părea că se termină. Următorul sezon nu o să mai fie cu burtică, o să fie… Hello bebelina 😊 Am avut invitaţi savuroşi, cu care am discutat câte în lună şi în stele, am râs, am cântat, pentru că dacă în primele sezoane îmi era ruşine şi să fredonez ceva, acum am cântat de n-am avut aer, pe româneşte".
Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi de Carmen Brumă vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare şi Andra şi Răzvan Gogan, Vlăduţa Lupău, TJ Miles, Lizi şi Cosmin Natanticu, Feli, Zarug, Tzancă Uraganu şi mulţi alţii.