Într-o ediție plină de veselie, muzică și arome delicioase, emisiunea "Hello Chef" de la Antena 1 a oferit telespectatorilor săi o ediție cu numărul 11 de neuitat.
Hello chef, sezonul 6, 11 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Cătălin Botezatu au preparat găluști cu prune. Rețeta completă
Chef-ul Roxana Blenche și partenerul ei, talentatul muzician Damian Drăghici, au primit în bucătărie un invitat special pe măsură - cunoscutul designer de modă Cătălin Botezatu.
În episodul cu numărul 11 al sezonului 6 al emisiunii culinare "Hello Chef" de la Antena 1, gazda Roxana Blenche a avut plăcerea de a-l primi în bucătărie pe invitatul special Cătălin Botezatu, celebrul designer de modă. Atmosfera a fost plină de energie și entuziasm, deoarece cei doi au colaborat pentru a crea o experiență culinară memorabilă.
Citește și: Prăjitură cu gem de prune. Pașii de urmat pentru un gust ca la mama acasă
Roxana Blenche, Damian Drăghici și Cătălin Botezatu au ales să pregătească o rețetă tradițională și delicioasă de găluști cu prune, o mâncare apreciată în gastronomia românească. Imaginația și creativitatea lor au fost reflectate nu doar în aspectul final al preparatului, ci și în modul în care au interacționat și au adus propriile lor elemente de stil în bucătărie.
Emisiunea a oferit o perspectivă inedită asupra talentelor culinare și creatoare ale invitaților, demonstrând că pasiunile pot fi îmbinate într-un mod armonios în orice domeniu.
Ingrediente pentru rețeta de Găluști cu prune:
- 400 g de făină
- 300 g de zahăr
- 50 g de drojdie proaspătă
- 1 plic de zahăr vanilat
- un ou
- 200 g unt
- 700 ml lapte
- 100 g mac
- magiun de prune
Cei trei s-au descurcat de minune și a ieșit o rețetă pe cinste! Iată cum au preparat Langoși cu smântână:
Emisiunea Hello Chef revine cu sezonul 6. Tot ce trebuie să știi
Hello Chef revine la Antena 1 cu cel de-al şaselea sezon, Din România, cu drag, şi îi invită pe telespectatori într-o călătorie gastronomică plină de savoare, prin toate regiunile ţării. Damian Drăghici i se alătură Roxanei Blenche, într-un sezon dedicat tradiţiilor româneşti.
De la zama de șalate din maramureș, la storceagul dobrogean și la vărzari moldovenești, noul sezon va explora toate regiunile țării noastre în bucate din bătrâni, invitând telespectatorii să se reîndrăgostească de gustul de acasă și de bogăția bucătăriei lor tradiționale.
Condimentate în fiecare episod vor fi povești nostalgice din copilărie, conversații sincere despre obiceiuri și momente muzicale folclorice din partea lui Damian, dar și a invitaților speciali.
„Noul sezon mi se pare cel mai tare de până acum! Pentru că ne întoarcem acasă, să descoperim alături de telespectatorii noştri delicioasa bucătărie românească. Pentru că, fie vorba între noi, orice bucătărie ţi-ar plăcea în lumea asta, italienească, mediteraneană, portugheză, japoneză...tot mâncarea românească e pentru sufletul nostru. În acest sezon voi fi alături de Damiam Drăghici, un om extraordinar, cu care sunt efectiv pe aceeaşi lungime de undă. Am descoperit că avem şi pasiuni comune şi mă bucură enorm că a încercat toate reţetele mele şi chiar i-au plăcut. Şi de această dată ne vor trece pragul invitaţi senzaţionali, din toate regiunile, de la doamna Sofia Vicoveanca, până la Dorian Popa, cu care mă distrez de minune de fiecare dată când ne revedem. Şi, ce e important să reţină telespectatorii noştri, este că începând din acest sezon ne vedem sâmbăta, de la ora 14.00, la Antena 1!”, dezvăluie Roxana Blenche.
Noul sezon Hello Chef - Din România, cu drag va putea fi urmărit începând din 2 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 14.00, la Antena 1.