Antena Căutare

Hello Chef sezon 6, 14 octombrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Jador au gătit papanași fierți. Rețeta inedită

În a șaptea ediție Hello Chef, Roxana Blenche și Damian Drăghici l-au avut ca invitat special pe Jador cu care au gătit papanași fierți și zeamă de șălate. Hai să descoperi de ce ingrediente ai nevoie ca să le prepari și tu la tine acasă!

Hello Chef sezon 6, 14 octombrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Jador au gătit papanași fierți. Rețeta inedită Galerie
Hello Chef sezon 6, 14 octombrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Jador au gătit papanași fierți. Rețeta inedită | Antena 1

Într-o seară plină de veselie, muzică și arome delicioase, emisiunea "Hello Chef" de la Antena 1 a oferit telespectatorilor săi o ediție cu numărul 7 de neuitat.

Hello chef, sezonul 6, 14 octombrie 2023. Cum a ieșit rețeta de papanași pe care chef Blenche și Jador au gătit-o împreună

Chef-ul Roxana Blenche și partenerul ei, talentatul muzician Damian Drăghici, au primit în bucătărie un invitat special pe măsură - cunoscutul cântăreț de manele, Jador. Împreună, aceștia au pregătit două rețete tradiționale românești: papanași fierți și Zeamă de Șălate.

Această ediție "Hello Chef" a fost una plină de veselie și momente amuzante. De la începutul emisiunii, Jador, Roxana Blenche și Damian Drăghici au făcut echipă pentru a-și demonstra priceperea în bucătărie. Cu toții au purtat discuții pline de umor și au făcut glume, creând o atmosferă relaxată și plină de energie pozitivă.

Prima rețetă pe care au pregătit-o a fost cea de papanași fierți, un desert tradițional românesc. Cu ajutorul lui Damian Drăghici, care s-a dovedit a fi un asistent de bucătar destul de priceput, și cu sfaturile lui Jador, care a adus în bucătărie o notă de veselie, Roxana Blenche a gătit papanașii cu o măiestrie desăvârșită. Aceștia au fost serviți cu generozitate și presărați cu zahăr și smântână, iar gustul lor a fost cu siguranță delicios.

A doua rețetă, Zeama de Șălate, a fost și ea un succes. Această mâncare tradițională românească, preparată din legume și carne de porc, a fost gătită cu multă atenție și pasiune de către aceștia. Fiecare ingredient a fost pus cu grijă în oală, iar aroma minunată a mâncării a umplut bucătăria, creându-se astfel un peisaj culinar autentic.

Pe lângă pregătirea rețetelor, cei trei au avut parte de momente de veselie și amuzament. Au împărtășit povești din culisele vieții lor și au făcut glume la adresa propriei lor experiențe în bucătărie. Damian Drăghici și Jador au demonstrat că pot să se descurce și într-un mediu neobișnuit pentru ei, sub îndrumarea pricepută a lui Roxana Blenche.

Ingrediente pentru rețeta de Papanași fierți de Maramureș și modul de preparare:

  • 1 kg brânză de vaci
  • 500 g de pesmet
  • 500 g de zahăr
  • 300 g de griș
  • 6 ouă
  • 5 plicuri de zahăr vanilinat
  • dulceață de afine și vișine

În cele din urmă, mâncarea a fost gata și a fost degustată cu entuziasm. Cu zâmbete largi pe fețe, cei trei au apreciat gustul rețetelor lor.

Cu un invitat special precum Jador, chef Roxana Blenche și Damian Drăghici au reușit să creeze o experiență memorabilă în bucătărie, care a adus zâmbete pe fețele tuturor și a arătat că gătitul poate fi o adevărată sursă de bucurie și distracție.

Iată rețeta pentru Zeamă de Șălate: Ingrediente și modul de preparare:

Emisiunea Hello Chef revine cu sezonul 6. Tot ce trebuie să știi

Hello Chef revine la Antena 1 cu cel de-al şaselea sezon, Din România, cu drag, şi îi invită pe telespectatori într-o călătorie gastronomică plină de savoare, prin toate regiunile ţării. Damian Drăghici i se alătură Roxanei Blenche, într-un sezon dedicat tradiţiilor româneşti.

De la zama de șalate din maramureș, la storceagul dobrogean și la vărzari moldovenești, noul sezon va explora toate regiunile țării noastre în bucate din bătrâni, invitând telespectatorii să se reîndrăgostească de gustul de acasă și de bogăția bucătăriei lor tradiționale.

Condimentate în fiecare episod vor fi povești nostalgice din copilărie, conversații sincere despre obiceiuri și momente muzicale folclorice din partea lui Damian, dar și a invitaților speciali.

„Noul sezon mi se pare cel mai tare de până acum! Pentru că ne întoarcem acasă, să descoperim alături de telespectatorii noştri delicioasa bucătărie românească. Pentru că, fie vorba între noi, orice bucătărie ţi-ar plăcea în lumea asta, italienească, mediteraneană, portugheză, japoneză...tot mâncarea românească e pentru sufletul nostru. În acest sezon voi fi alături de Damiam Drăghici, un om extraordinar, cu care sunt efectiv pe aceeaşi lungime de undă. Am descoperit că avem şi pasiuni comune şi mă bucură enorm că a încercat toate reţetele mele şi chiar i-au plăcut. Şi de această dată ne vor trece pragul invitaţi senzaţionali, din toate regiunile, de la doamna Sofia Vicoveanca, până la Dorian Popa, cu care mă distrez de minune de fiecare dată când ne revedem. Şi, ce e important să reţină telespectatorii noştri, este că începând din acest sezon ne vedem sâmbăta, de la ora 14.00, la Antena 1!”, dezvăluie Roxana Blenche.

Noul sezon Hello Chef - Din România, cu drag va putea fi urmărit începând din 2 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 14.00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x