Antena Căutare

Hello Chef sezon 7, 13 aprilie 2024. Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au gătit o rețetă de borș rusesc cu sfeclă

Chef Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au pregătit o rețetă de borș rusesc cu sfeclă, în ediția 7 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 13 aprilie 2024

colaj foto cu Samuel Le Torriellec, roxana blenche si mihail pautov si poza cu bors rusesc de sfecla Galerie
Roxana Blenche a pregătit cea mai gustoasă rețetă de borș rusesc cu sfeclă la Hello Chef | Antena 1

Chef Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au primit o sarcină dificilă de la Mihail Pautov în ediția 7 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 13 aprilie 2024. Aceștia au fost puși să facă pad thai, dar și o rețetă de borș rusesc cu sfeclă.

Roxana Blenche a gătit alături de chef Samuel Le Torriellec cea mai bună rețetă de borș rusesc cu sfeclă, la Hello Chef sezonul 7, ediția 7 din 13 aprilie 2024

De data aceasta, în ediția a șaptea a emisiunii Hello Chef sezonul 7 de la Antena 1, difuzată pe 13 aprilie 2024, Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au primit de la Mihail Pautov sarcina de-a pregăti două rețete, una de pad thai și una de borș rusesc cu sfelă.

Rețeta de borș rusesc de sfeclă se face extrem de ușor, mai ales dacă respecți indicațiile și ingredientele oferitemai jos.

Iată mai jos care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru o rețetă de borș rusesc cu sfeclă.

Ingrediente - Rețetă de borș rusesc cu sfeclă

  • O ceapă
  • 2 morcovi
  • O țelină
  • Un păstârnac
  • 3 sfecle
  • 200 gr varză
  • 3 cartofi
  • O legătură de leuștean
  • 1 litru de borș
  • 300 ml smântână
  • O frunză de dafin

Mod de preparare - Rețetă de borș rusesc cu sfeclă

Legumele se curăță, se spală și se toacă mărunt, apoi se pun la călit într-o lingură generoasă de ulei de floarea soarelui. Se adaugă borșul și se lasă la fiert, iar spre final se adaugă sfecla rasă.

La final se drege cu smântână, leuștean tocat mărunt și sare, după gust.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 7 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 13 aprilie 2024 ca să descoperi cum se face rețeta de pad thai cerură de doctorul Mihail Pautov.

Tot ce trebuie să știi despre Hello Chef, sezonul 7

Hello Chef a revenit cu un nou sezon savuros, ce îmbină preparatele tradiționale cu gastronomia internațională și poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 14.30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY. La rândul său, Chef Samuel Le Torriellec a declarat: ,,Pentru mine, Hello Chef este o experiență grozavă. Este genul de emisiune în cadrul căreia poți învăța multe lucruri din domeniul gastronomic. Ceea ce îmi place cel mai mult sunt implicarea și conexiunea pe care le am cu Roxana, iar relația noastră de prietenie face ca lucrurile să meargă foarte bine”.Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec îi vor purta pe telespectatori într-o adevărată aventură culinară, din care nu vor lipsi provocările și nici diversitatea culturilor.

În fiecare ediţie a sezonului şapte Hello Chef un invitat-surpriză îi va provoca pe cei doi chefi la o adevărată întrecere a gusturilor, îmbinând armonios bucătăria românească şi influenţele internaţionale.

Duelul va fi între gustul local şi cel internaţional, iar preparatul decis prin tragere la sorţi va fi jurizat chiar de invitatul misterios. Mai mult, pentru a întregi experienţa, cei doi chefi îi vor pregăti invitatului un meniu complet, pentru ca la final acesta să aleagă două preparate preferate.

„Noul sezon Hello Chef este cel mai tare sezon de până acum. Sunt în bucătărie cu Chef Samuel Le Torriellec - ce poate fi mai tare decât o combinație între o maramureșeancă și un francez? Va fi un sezon dinamic, amuzant, în care vom prepara multe rețete faine. Samuel este un om foarte fain, plin de energie, extrem de implicat și de muncitor și îl consider un bucătar și un prieten desăvârșit!”, a dezvăluit Roxana Blenche.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x