Antena Căutare

Ce ciudățenii culinare au avut curaj să încerce Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu?

Cand vine vorba de preparate culinare, Chef Catalin Scarlatescu nu se da in laturi de la nimic, chiar daca este vorba de o super ciudatenie culinara. Chef Florin Dumitrescu este insa mult mai reticent si greu de convins cand vine vorba de bucatarie.

Cand vine vorba de preparate culinare, Chef Catalin Scarlatescu nu se da in laturi de la nimic, chiar daca este vorba de o super ciudatenie culinara. Chef Florin Dumitrescu este insa mult mai reticent si greu de convins cand vine vorba de bucatarie.

Catalin Scarlatescu: Am mancat anul asta in Thailanda toate nebuniile posibile, de la carabusi si lacuste, la viermi si broaste. De-a lungul anilor, in calatoriile mele, am mancat tot soiul de preparate ciudate, in general sunt genul care incearca absolut orice. Am avut ocazia sa mananc sobolani, carne de antilopa, camila si toti pestii din lume. Uneori senzatiile pe care le ai in fata unei farfurii cu ciudatenii nu sunt foarte confortabile, dar odata ce gusti poti avea surpriza sa constati ca unele sunt chiar bune. De exemplu, viermii pe care i-am mancat in Thailanda erau dulci, semanau la gust cu fructele litchi.

Florin Dumitrescu: Sa stiti ca daca ceva nu imi place, eu nu mananc. Asa ca nici ciudatenii nu am incercat. Nu ma ating de ce nu pot manca, pentru a evita sa mi se faca rau. Imi amintesc ca intr-o vacanta in Tokyo o farfurie cu gandaci mi-a provocat repulsie si nu am putut nici sa o privesc.

La mulți ani, Sorin Bontea! O galerie ANIVERSARĂ inedită! Așa arăta juratul în perioada armatei!... POVEȘTILE HK: Istoria gumei de mestecat. Cum făceau baloane oamenii din Antichitate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x