Antena Căutare

Chef Dumitrescu și chef Bontea au coordonat service-ul și nimeni nu a fost eliminat

După ce au trecut prin focurile iadului, concurenții de la ”Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor” au reușit să termine service-ul chiar mai devreme decât se așteptau

După ce au trecut prin focurile iadului, concurenții de la ”Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor” au reușit să termine service-ul chiar mai devreme decât se așteptau.

Aceștia au fost coordonați atât de chef Dumitrescu, cât și de chef Bontea, care a intrat în bucătărie pentru a-și lua revanșa după partida dureroasă, la propriu, de paintball. Astfel, echipa roșie l-a avut la conducere pe chef Florin, în vreme ce echipa albastră pe chef Sorin. Deși aparent au făcut treabă bună și au reușit să gătească întregul meniu la timp, cele două echipe nu au fost ferite de greșeli de-a lungul serii, fapt care a dus la pierderi. Nominalizații celor două tabere au fost în ediția de luni Ovidiu și Valentin de la băieți și Andreea, Angi și Valentina de la fete. Cu toate acestea, cei trei jurați au decis să nu facă nicio eliminare.

Seara s-a deschis cu o probă inedită pentru cei rămași în concurs: ghicirea unor ingrediente doar prin atingere, fără ca bucătarii să le poată vedea, mirosi sau gusta. Echipa băieților câștigă proba și primește o recompensă mult așteptată: o zi de distracție la paintball, acolo unde se întâlnesc și cu chefii și Virgil și D’Artagnan, pe care nu stau pe gânduri și îi ciuruiesc.

Deși au parte și de distracție, concurenții nu uită că se află într-un concurs în care trebuie să învețe și să demonstreze că pot supraviețui într-o bucătărie profesionistă. Tensiunea și presiunea sunt uneori prea mari pentru unii dintre ei. Așa se face că luni seară Valentina a fost la un pas să plece din concurs.

Cătălin a fost iar distribuit în echipa roșie și a făcut tot posibilul pentru a le pune bețe în roate fetelor și a se salva pe el. Personalitatea sa puternică s-a făcut imediat remarcată, astfel că Valentina nu a mai rezistat și a ieșit din bucătărie pentru a-și face bagajele. A fost nevoie de intervenția lui chef Scărlătescu și de tactul shous-chefului Mimi pentru ca Valentina să revină în bucătărie, cu mai multă încredere în ea. La cuțite au ajuns și Andreea și Angi, aceasta din urmă fiind vizibil deranjată de atitudinea de lider a colegei sale.

Finalul service-ului i-a făcut însă pe toți să răsufle ușurați, pentru că jurații nu au eliminat pe nimeni.

Basarabenii au luat cu asalt preselecțiile “Hell’s Kitchen” de la Iași... Gordon Ramsay ne vinde ponturi din bucătărie: Cum să tai ceapa în mod corect!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x