Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu anunță PRIMUL ELIMINAT din competiție!

Chef Florin Dumitrescu a anunțat că are nominalizări de făcut. Tensiunea este din ce în ce mai mare în rândul participanților.

Chef Florin Dumitrescu a anunțat că are nominalizări de făcut. Tensiunea este din ce în ce mai mare în rândul participanților.

Pe rând, Valentin, Valeriu, Angi, Gabriela și Claudia au explicat ce înseamnă această competiție pentru ei. Însă, dezastrul de data trecută din bucătărie nu îl poate face pe chef să accepte explicațiile concurenților.

Primul concurent care a parasit ”Hell's Kitchen” este Claudia. Aceasta a predat haina de bucătar și s-a retras.

De asemenea, concurenta a spus că a greșit și că își asumă acest lucru. Deși dezamăgită de faptul că a fost primul eliminat, Claudia a spus că nu va renunța la gătit, ci va continua.

Nu vei mai servi ananasul altfel! Cel mai simplu truc pentru a felia fructul în mod inedit!... Tensiunea din casă îi face pe concurenți să CEDEZE nervos!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x