Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu este sărutat cu foc de o concurentă la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Luni seara bucătăria ”Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor” devine un loc de-a dreptul incendiar. Chef Florin Dumitrescu va avea partea de o surpriză la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Luni seara bucătăria ”Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor” devine un loc de-a dreptul incendiar. Chef Florin Dumitrescu va avea partea de o surpriză la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Mereu alert și pretențios, mereu cu gândul la meniul pe care trebuie să îl pregătească bucătarii și la felurile comandate de clienții restaurantului, chef Florin este de data aceasta lăsat fără cuvinte: una dintre concurente îl va săruta cu patimă chiar în mijlocul service-ului, în bucătărie, de față cu ceilalți concurenți. Uimirea tuturor va fi fără margini, iar reacția temutului jurat pe măsură. Despre ce concurentă este vorba, ce a determinat-o să facă acest gest, dar și ce vor comenta ceilalți concurenți și ce va face chef Dumitrescu în fața unei astfel de situații neobișnuite, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția de luni, 3 noiembrie, de la 20.30.

Tot atunci, concurenții rămași în cursa pentru marele premiu de 80.000 de euro vor primi sfaturi prețioase în bucătărie chiar de la cei trei jurați ”Hell’s Kitchen”. Astfel, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu vor lua în primire bancul de lucru și vor împărți sfaturi prețioase concurenților, într-o demonstrație de gătit care îi va bucura pe toți ucenicii lor. Aceștia vor urmări cu interes cum ”evoluează” la cratiță sau în fața tocătorului cei trei chefi cu experiență și vor încerca să ”fure” din cunoștințele deținute de aceștia.

Încep înscrierile pentru un nou sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”... ALARMĂ la 1 noaptea! Concurenții sunt chemați de urgență în bucătărie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x