Antena Căutare

De Sf. Valentin, Florin Dumitrescu sărbătorește doi ani de când și-a cerut soția în căsătorie!

Sărbătoarea Sf. Valentin are semnificații speciale în familia lui chef Florin Dumitrescu. Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” sărbătorește doi ani de când a cerut-o de soție pe Cristina.

Sărbătoarea Sf. Valentin are semnificații speciale în familia lui chef Florin Dumitrescu. Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” sărbătorește doi ani de când a cerut-o de soție pe Cristina.

„Acum doi ani îi spuneam că vreau să-mi fie soție și să fim împreună toată viața, chiar în seara de Sf. Valentin”, spune Florin.

„Astfel că pentru noi această zi e mai mult decât o zi a iubirii, este ziua în care ea mi-a spus da.” Cei doi obișnuiesc să sărbătorească acest moment mergând chiar la restaurantul la care a avut loc cererea în căsătorie.

„Rememorăm cumva acea seară atât de frumoasă ieșind la restaurant, chiar de Sf. Valentin, acolo unde, acum doi ani, Florin îmi spunea că vrea să îi devin soție. Ne place să stăm la aceeași masă. La fel ca anul trecut, și de data aceasta vom face la fel”, adaugă Cristina.

Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, show ce revine din această primăvară la Antena 1, a cerut-o pe Cristina de soție într-un mod neobișnuit. În timp ce se aflau la masă, la restaurant, acum doi ani, și-a făcut apariția Cristi Nistor, complicele lui Florin și unul dintre interpreții preferați ai Cristinei.

„M-a cerut de soţie de 14 februarie tocmai pentru că ştia că nu mă aşteptam deloc”, spune soția juratului.

„Eram în restaurant”, continuă Florin Dumitrescu, „unde și-a făcut apariția Cristi, s-a așezat lângă noi, a scos o cutie cu un inel și a intrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Îmi amintesc că a făcut ochii mari și m-a privit nedumerită, apoi Cristi i-a spus din nou: <<uite, nu ne cunoaștem, înțeleg că nu vrei să fii soția mea, dar ai vrea să fii soția lui?>>”, mai spune Florin.

„Iar eu am spus atunci da, emoționată. Am fost uimită, pentru că lui nu-i plac sărbătorile acestea, 14 februarie, 1 martie, 8 martie. Le spune triunghiul mortii. Și în aceste zile nu mă aștept la cadouri din partea lui, cel puțin nu la cadouri clișeu”, mai spune Cristina.

Ce mănâncă elevii din alte țări la școală? Uite ce li se pune în pachețel! Galerie FOTO inedită!... Virgil Mănescu dă sfaturi despre alegerea vinului pentru Ziua Îndrăgostiților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x