Antena Căutare

Final de service NEAȘTEPTAT în bucătăria Hell's Kitchen! Cine este eliminat la finalul ediției?

După ce au trecut prin flăcările iadului, concurenții termină în final service-ul, chiar mai devreme decât s-au așteptat

După ce au trecut prin flăcările iadului, concurenții termină în final service-ul, chiar mai devreme decât s-au așteptat. Deși aparent au făcut treabă bună, chefii nu au fost mulțumiți, ambele echipe făcând o mulțime de greșeli de-a lungul serii, fapt care a dus la pierderi de sută la sută.

Fiecare echipă trebuie să nominalizeze doi membri. Astfel, echipa albastră îi scoate în față pe Ovidiu și Valentin, în timp ce în echipa roșie există trei nominalizări, Andreea, Angi și Valentina.

Din fericire pentru ei, chefii decid să nu elimine pe nimeni "Dacă ies ei, ieșiți toți!" afirmă dezamăgit Chef Florin.

Răsturnare de situație în Iadul bucătarilor! Valentina, bucătăreasa sexy, nu mai suportă tensiunea și răbufnește!... Basarabenii au luat cu asalt preselecțiile “Hell’s Kitchen” de la Iași...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x