Antena Căutare

Florin Dumitrescu, juratul de la Iadul Bucătarilor, vorbește despre cel mai dificil moment din viața sa

Astăzi este un bărbat fericit și împlinit, are o soție minunată și o fetiță adorabilă. Viața sa nu a fost însă atât de ușoară de la început

Astăzi este un bărbat fericit și împlinit, are o soție minunată și o fetiță adorabilă. Viața sa nu a fost însă atât de ușoară de la început.

"Cel mai greu a fost atunci când am ales să plec din țară, la 18 ani, pentru că îmi doream să câștig experiență și respect în această meserie, îmi doream să învăț. A fost foarte greu."

Florin este mândru că a putut contribui într-un fel la modificarea statutului de bucătar: "Pe de altă parte, cred că drumul ăsta m-a dus și către una dintre cele mai mari realizări ale mele, aceea că am pus și eu umărul la recunoașterea profesională a bucătarilor, la schimbarea percepției asupra acestei meserii – motiv pentru care și plecasem din țară. Și dacă stați să priviți cu atenție, în clipa de față a fi bucătar în România a devenit un lucru mare. E drept ca există și reversul medaliei, în sensul că pentru mulți meseria a devenit un trend, schimbarea a atras după sine și mulți autointitulați chefi, însă per total percepția este una foarte schimbată", povestește juratul.


Mâncăruri de lux! Alimente ce conțin aur... Chef Florin Dumitrescu surprins pe platoul de filmare de la Hell's Kitchen, în tandrețuri cu soția sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x