Antena Căutare

Florin Dumitrescu, un tată model şi un soţ romantic! "Îmi doresc enorm încă o fetiţă"

Până să devină din nou tătic, undeva în luna aprilie, chef Florin Dumitrescu îşi răsfaţă soţia cu plimbări romantice la Paris şi face absolut totul pentru fetiţa lui, micuţa Ava

Până să devină din nou tătic, undeva în luna aprilie, chef Florin Dumitrescu îşi răsfaţă soţia cu plimbări romantice la Paris şi face absolut totul pentru fetiţa lui, micuţa Ava.

"Ne place să ne facem surprize, iar asta se întâmplă pentru că suntem şi acum foarte îndrăgostiţi unul de celălalt", spune, cu emoţie, soţia lui Florin Dumitrescu. Se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară, dar până atunci îi fac toate poftele fetiţei lor, Ava.

Nu-şi neglijează nici viaţa de cuplu, cei doi întorcându-se recent de la Paris, acolo unde au îmbinat utilul cu plăcutul. "A fost o aniversare pe care n-o vom uita niciodată. A fost pentru prima dată când am mers împreună şi ne-am simţit minunat. Acum aşteptăm să vină pe lume al patrulea membru al familiei, care, sperăm noi, va fi tot o fetiţă", a spus Florin Dumitrescu la Acces Direct.

Final de service în Restaurantul Hell's Kitchen! Seara se încheie cu o SURPRIZĂ DE PROPORȚII!... PREMIERĂ! Nicio eliminare și primul service complet la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x