Antena Căutare

Luni, 20:30! Nea Mărin pune biciul pe concurenții de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Apariție supriză pentru concurenți lunea aceasta la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Cei 12 bucătari rămași în concurs se pomenesc pe cap cu nimeni altul decât șăgalnicul nea Mărin.

Apariție supriză pentru concurenți lunea aceasta la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Cei 12 bucătari rămași în concurs se pomenesc pe cap cu nimeni altul decât șăgalnicul nea Mărin.

Acesta vine împreună cu o trupă de călușari pentru a da trezirea în casa ”Hells Kitchen”, dar și pentru a-i struni pe concurenți. Aceștia au misiunea de a găti special pentru invitații celor trei jurați: fiecare echipă va trebui să pregătească un meniu special pentru nea Mărin, fiica acestuia, Larisa, dar și pentru dansatori. Iar jurizarea va fi una cu cântec, pentru că la masa degustării se va așeza însuși nea Mărin, care va demonstra încă o dată de ce este spaima vedetelor. Care va fi rezultatul jurizării și ce pedepse se vor aplica în bucătărie, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30.


În aceeași ediție, nea Mărin va sta pe capul concurenților și la service-ul de seară, mai ales că în restaurant vor sosi foarte mulți invitați ai săi. Cele două echipe vor trebui să se lupte nu numai cu timpul, ci și cu propriile orgolii, comentarii acide și nemulțumiri. Dincolo de toate acestea, presiunea juraților îi va forța să își întindă limitele la maximum si să demonstreze cât de multe au învățat în tot acest timp, mai ales că pericolul eliminării îi paște la fiecare final de service.

21 de sfaturi de la jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”... Invadați de CĂLUȘARI! Nea Mărin dă trezirea cu forța în casă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x