Antena Căutare

Maria Crap, Mălina Huszar, Michael Pascale, Ciprian Feghiuș și Florin Ardelean au primit jachete negre la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Jurații de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” i-au ales luni seară pe cei mai buni cinci dintre concurenții din acest sezon. Așa se face că Maria Crap, Mălina Huszar, Michael Pascale, Ciprian Feghiuș și Florin Ardelean au trăit emoții de nedescris în clipa în care au primit, cu lacrimi în ochi și o avalanșă de trăiri intense, tunicile negre la care visaseră atât de mult până acum

Jurații de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” i-au ales luni seară pe cei mai buni cinci dintre concurenții din acest sezon. Așa se face că Maria Crap, Mălina Huszar, Michael Pascale, Ciprian Feghiuș și Florin Ardelean au trăit emoții de nedescris în clipa în care au primit, cu lacrimi în ochi și o avalanșă de trăiri intense, tunicile negre la care visaseră atât de mult până acum. Semn al trecerii într-o altă etapă a concursului, tunicile negre sunt un motiv de mândrie pentru toți și un semn al recunoașterii celor trei chefi. Fiecare dintre cei cinci se află acum cu un pas mai aproape de marea finală și este un posibil câștigător al celui de-al doilea sezon.

La masă cu Andreea Raicu

Primul service în formula de cinci va aduce la masa ”Hell’s Kitchen” multe vedete din televiziune, muzică, modeling sau sport. Astfel, în ediția de marți, 21 aprilie, de la 20.30, printre invitații celor trei chefi se vor numărăra Andreea Raicu, Victor Slav, Carmen Brumă, Bogdan Vlădău sau Bianca Ioniță, iar cererile lor gastronomic vor fi cât se poate de surprinzătoare. Cum se vor descurca cei cinci concurenți ajunși în această etapă a show-ului, cum vor demonstra că merită să meargă mai departe și că au stofă de chefi și cum vor reacționa jurații atunci când vor înțelege strategia fiecăruia dintre bucătari, acum la un pas de finală, telespectatorii Antena 1 vor afla marți, 21 aprilie, de la 20.30.

Gustul copilăriei

Cei mai talentați chefi juniori își vor face apariția marți seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În vârstă de 12 și 14 ani și cu o mare pasiune comună, bucătăria, cei patru mici invitați îi vor uimi până și pe chefi cu farfuriile pe care le vor pregăti. Iar provocarea pentru concurenții din show-ul de la Antena 1 va fi să prezinte la jurizare două feluri de mâncare – unul principal și un desert – care le amintesc de copilărie, două preparate cu care erau ei răsfățați atunci când erau copii, dar, în același timp, reinterpretate și aduse la standardele bucătăriei de top din 2015. Cei trei chefi vor fi secondați la masa jurizării de cei patru mici bucătari, nerăbdători să guste din preparatele concurenților, dar și să le dea note și să condimenteze totul cu comentarii aprige, exigență, dar și umor.

„Eu nu merg bine pe picioarele mele și m-au pus pe arcuri”! Râzi cu lacrimi dacă vezi ce au făcut concurenții!... Vedete cu pretenții sunt invitate la masă! Cei cinci concurenți au nevoie de ajutorul Chefilor în bucătărie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x