Antena Căutare

POVEȘTILE HK: Și doamnele ajung la performanțe în bucătărie! Ea este singura femeie din lume care deține 7 stele Michelin

Ai auzit de Carme Ruscalleda? În universul gastronomic, ea este ca o SuperNova - impresionantă! Are 7 stele Michelin și nu se oprește aici!

Ai auzit de Carme Ruscalleda? În universul gastronomic, ea este ca o SuperNova - impresionantă! Are 7 stele Michelin și nu se oprește aici!

Cunoscută drept „femeia chef cu cele mai multe stele Michelin din lume”, Ruscalleda a fost condusă de o deviză în viață: „muncă, muncă și iar muncă”. Într-una din cărțile sale de mare succes, intitulată "Cocinar para ser feliz" (A găti pentru a fi fericit), ea constata că starea de spirit a unei persoane se creează în funcție de ceea ce mănâncă.

Citește continuarea AICI

Din 9 martie, de la ora 20:30, "Hell's kitchen - Iadul bucătarilor" revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce se anunță a fi incendiar.

Chef Sorin Bontea coordonează primul service din noul sezon ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor”... Pasiunea pentru bucătărie este pe primul loc, dar oare cum se relaxează cei trei jurați? Acesta este genul muzical prefe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x