Căutare Live

POVEȘTILE HK: Și doamnele ajung la performanțe în bucătărie! Ea este singura femeie din lume care deține 7 stele Michelin

Ai auzit de Carme Ruscalleda? În universul gastronomic, ea este ca o SuperNova - impresionantă! Are 7 stele Michelin și nu se oprește aici!

Ai auzit de Carme Ruscalleda? În universul gastronomic, ea este ca o SuperNova - impresionantă! Are 7 stele Michelin și nu se oprește aici!

Cunoscută drept „femeia chef cu cele mai multe stele Michelin din lume”, Ruscalleda a fost condusă de o deviză în viață: „muncă, muncă și iar muncă”. Într-una din cărțile sale de mare succes, intitulată "Cocinar para ser feliz" (A găti pentru a fi fericit), ea constata că starea de spirit a unei persoane se creează în funcție de ceea ce mănâncă.

Citește continuarea AICI

Din 9 martie, de la ora 20:30, "Hell's kitchen - Iadul bucătarilor" revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce se anunță a fi incendiar.

Chef Sorin Bontea coordonează primul service din noul sezon ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor”... Pasiunea pentru bucătărie este pe primul loc, dar oare cum se relaxează cei trei jurați? Acesta este genul muzical prefe...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ultimele știri